Selam kızlar cok fena bunaldım dertlerimi anlatıp rahatlamak istiyorum şuan
Oğlum 2.5 yaşına gelmek uzere 2 yaş derdi hala bitmedi hızı azalmadı bile . 2 yaş kontrolunden sonra birkac sorunumuz icin cocuk psikiyatristine gittik. Doktor normalin uzerinde hareketli buldu ki biz hep kendimiz abartıyoruz zannediyorduk . Krizleri icin gececek zaman lazım dedi okey dedik ay hala gecmiyor ya kabus gibi . Birde olaylar boyut değiştirmeye başladı . Aklınıza gelecek herşeye hayır diyor . Anneni seviyor musun hayır babanı hayır karnım acıktı mı hayır kaka yaptın mı Hayır birde uzerine bize parmağını sallıyor ki biz asla boyle birşey yapmıyoruz kimden oğrendi bilinmiyor . Makinaya camaşır atmam sorun ağlıyor yediğimiz yemeğin tepsisini kaldırmam sorun arabayı acık otoparka park etmem sorun ağlıyor arabada sevdiği muziği bulmam sorun cunku hergun başka muzik seviyor oluyor yapmaması gereken şeyi 100 kere sebebleri ile anlatıyoruz illa yapacak Eşim deseniz cok stresli işi var şuan oda perişan. Gunde 3 saat kesinlikle parktayız . Parka inerken scooter filan indirilmiyor başka cocuklar dokunuyor diye kedileri kopekleri yakalayıp sarılıyor opuyor kuş almaya karar verdik 3 gundur gundem kuş rengi siyah olacakmış Bu imkansız doğal olarak kriz cıkacak diye korkuyorum . Kuşu alsak ( daha once aldık bize alışmadığı icin vazgecmek zorunda kalmıştık ) nasıl olacak bilmiyorum ama bir hayvanla buyusun istiyoruz . En son dişlerini cıkarıyor oda gerginlik sebebi bence tabi . Aşırı sabırlıyız eşimde bende ve cevremizdeki herkes şaşırıyor ama tabi bir sure sonra eşimle birbirimize duşuyoruz tartışma cıkıyor . Dun durduk yere babasını odasından itip cıkarttı kapıyı suratına kapattı .Annemlerle telefonda filan konuşamıyoruz asla izin vermiyor kendi ilacımı bile ağzıma goturemiyorum o verecekmiş sifona kendim basamıyorum o basacak gibi gibi bin tane şey. Şimdi boyle guluyorum bazen guluyorum ama sinirlerimiz yıprandı artık . Kazara onun yapmak istediği birşeyi ben veya eşim yaparsak bittik tum gunu rezil ediyor bize . Bayramda ailemizin yanındaydık bir banka noter işim icin 1 saat halasına bıraktım geldiğimde gorumcem bu cocuğa sen yanlız nasıl bakıyorsun beni perişan etti dedi .oyuncak oynamıyordu hemde hic şimdi gunde toplam 1 saat oynuyoruz en azından . Surekli parkta oyun alanlarında koltuk tepelerinde benim tepemde vs vs hep boyleyiz. Kızlar ya cok yorgunum ne zaman gececek bu zor gunlerimiz ne zaman gun yuzu goreceğim 3 yaş krizleri de varmış birde ona ne kaldı ki hic dinlenmeyecek miyim sakince oyuncak oynayalım filan istiyorum ama hic olmuyor. Anlattım rahatladım şuan teşekkur ediyorum