Eşimle maaşımız aynı ve iyi bir maaşımız var ama eşim cok aşırı borc yaptıgı icin ikimizinde maaşı borca gidiyor elimizde 300-400 ancak kalıyor

Annesi de cift maaşız diye bizi kendine guvence olarak goruyo bize bişeyler alsın yapsın istiyo surekli. Cift maaş ye ye bitmez oğlumun parasını yiyemedim dedi. Oğlum bana telefon alıverir (iphone) oğlum bana robot supurge alsana ablasının supurgesi bozulmuştu ablana supurge alıver yeğenlerine bişeyler al araba alıcaz kardeşinle ikiniz odersiniz değil mi? Hep bizden maddi beklenti icinde bu durum beni cok rahatsız etti ama soylesem yanlış anlaşılacak dile getirmedim. Hatta annemin yaptıgı kışlıklar icin ablana gotur yesin et varsa buzlukta yemiyorsanız ablana gotur diyo bize geldiğinde de annemin yaptıklarını annesi almış ablasına goturmuş eşim gotur demiş annesi de soralım bi dememiş. Ablasına giderken de Paramız olmadığı halde yegenlerine bisuru market alışverişi yapıyoruz diyorumki bu fazla olmadı mı cok tuttu deyince ben paranın lafını yapıyor oluyorm ama bizimde paramız yok 2 senedir ne kıyafet ne ayakkabı almıyoruz ustumuze doğru duzgun dışarı cıkmıyoruz. Olmadıgı zaman annesine ben alamam yapamam diyo ama para olsa istediğinin alıcak belki. Annesi surekli boyle soylediği icin bişeyler yapma ihtiyacı hissediyo belkide. Dunde ablasında oyuncak almış eşim ne zaman bilmiyorum ama 2 senedir gormedim evlerinde o oyuncağı ne zaman aldın dedim senden oncedir dedi ama yalan oldugunu hissettim zaten evlerinde de oyle bi oyuncak yoktu hic. Bana neden soylemedin dedim alalım dese fiyatı makulse alma demem zaten ben bunu ablasından oğrenmeme sinir oldum. Ama yine onceden aldım ben onu dedi ama işine geldiğinde cok iyi yalan soyler. Sonra bana sen neyin hesabını yapıyorsun sen kimsin sana mı sorucam alırken sen karışamazsın sen kendini ne sanıyorsun argo kelimeler senin gibi bi insan gormedim hayatımda boyle bişeye cevap veriyorum ben sen ne fitne fucursun fesat duşunduğun hesap yaptıgın şeye bak…..

Bende hediye almayı bişeyler almayı severim onun yegenlerine hediye de aldım. paramızyok diye ben kardeşime bi pantolon alamadım ama o paramız yok diye duşunmuyor ben aile kurdum once kendi evim demiyo bi ton laf soyledi bi de ben suclu oldum bir iki kez bu konu olunca buyuk kavga oldu bende aileme almak isterim o da alsın ama durumumuz neyse ona gore yapılır eşinle guzelce konuş diyceksiniz ama eşimle ilk yumuşak şekilde soyledim bana da soyleseydin neden soylemedin diye hemen bagırmaya kavgaya başlıyor karşılıklı guzel konuşulmuyo şimdi ben paranın lafını yapan onlara bişey almadını istemeyen biri oldum