Nedenmi boyle duşunuyorum? Baslarda azda olsa bana Iltifat eden Adam hic iltifat etmez oldu. Ki genel olarak Kadin veya Erkekten cok Iltifat Alan biriyim. Ama asıl beni boyle duşunduren konu, bana gecmişinde ona aşık olan kızları ballandira ballandira anlatmasi. Sonrada lafin sonuna koydugu şu cumle: hic kizlarin uzerine duşmedim ama onlar hep pesime dustuler. Halada oyle. 36 yaşındaki adam 20 Sene once ona asık oldugunu dusundugu kiza kadar gitti.

Biran kendi kendime dedimki bendemi anlatsam karsilik olarak sonra dedim yok yahu missilleme niyetiylede olsa cok sacma birsey bu. Kat be kat fazlasini anlatabilirdim agzida acik kalirdi esasinda.

Bunun gibi bircok misal verebilirim aslinda ama konuyu uzatmak istemiyorum. Ben kendisini aslinda kendine aşırı guvenen, burnu yere Duşse kaldirmayacak kadar Egolu biliyorum ama birseyleri ispat cabasina girmesi acaba Egosu sadece şişmemi diye duşundurdu beni.

Cok dikkat ceken guzel bir Bayanim ama kendisini bana ispat etmesine aslinda hic gerek yok ben ona bayilmasam zaten beraber olmam ki.

Resmen sirf bu yuzden sogudum adamdan. Yoksa banamı oyle geliyor acaba?