Merhaba,
Uzun zamandır siteyi uye olmadan takip ediyordum. Son zamanlarda beni rahatsız eden bu konu icin uye oldum.Burada bu şekilde bir cok konun cozulduğunu gordum.
Once biraz ilişkim hakkında bilgi vereceğim. Aynı yaştayız.1 yıllık bir ilişkimiz var. Genel olarak sakin uyumlu bir ciftiz.Hic tartışmadık diyebilirim.Haftada ortalama 3 kez goruşuyoruz kimi zaman evde kimi zaman dışarıda. o tek yaşıyor, ben ailemle. Ayda bir kac kez de birlikte kalıyoruz. Birbirimizi kısıtlamayız ozel alan bırakırız. O dışarı cıktığında aramam yada yazmam. İsterim ki arkadaşlarıyla guzel zaman gecirsin. Gittiği yeri haber verir, eve donunce haber verir. Genel olarak ilgili, sevdiğini belli eden surekli gosteren birisi.Sevdiğimi bildiği şeyleri alır,benim icin yemek yapar,evde işleri birklikte yaparızi.Bilirim ki başıma bir şey gelse anında yanımda olur.İlişkinin başında hic evlilik duşunmezken şimdi evlilik duşunmeye başladık.İlişkimiz bize evlilik duşundurmeye başladı,yaşımız geldi evlenelim mantığıyla başlamadık.
Şimdi bana dert olan konuya gelecek olursak son bir kac haftadır aşırı huzursuzum, aldatıldığımı duşunuyorum. Aslında neden boyle duşunduğumu de tam olarak bilmiyorum. Ama bu paranoyak durum uykularımı kacıracak hale geldi. Bunu duşunmekten ciddi anlamda rahatsızım,huzursuzum.Son bir kac haftada değişen ne oldu derseniz araba aldı,dışarıda daha fazla zaman geciriyor.Kiminle nereye gitti,ne zaman dondu haber veriyor.Telefon şifresini bilirim,telefonu ortadır her zaman ama hic karıştırmadım.Sadece normalden farklı olarak bu haftasonu birlikte kaldığımzıda wc ye giderken telefonu yanına aldı.Ama sonrasında saklamadı,hatta telefonu yanımda televizyona bağladı,ufak bir işimi onun telefonundan hallettim. Hİc bir zaman Kemalim yapmaz modunda olmadım,yada her an beni aldatıyor mu nerde napıyor kontrol edeyim şeklinde paranoyakta olmadım.Ama şuan yaşadağım ic huzursuzluğu ve paranoyayı anlatamıyorum.
İlk huzursuzluğum bir anda başladı,ders aldığımız kadınla aldatıldığımı duşundum bir anda.Kadın yabancı ve yaşlarımız yakın.Onu da neden duşundum aslında bilemiyorum.Erkek arkadaşım bir gun gulerek onu yanında cok samimi olmayalım ,ilişkimizi kıskanır nazar değer dedi gulerek,ben de sacmalama dedim.Zaten ne kadar samimi olabilirim herkesin yanında nasılsam oyleyim arada sarılır,operim.Şu an kendisi de bende aynı şekilde her zamanki gibi davranmaya devam ediyoruz. Normalde ben iletişime gecerdim,bir kac kez o gecti.Ders dışında iş v.s konuşmuşlar.Erkek arkadaşım ona bir kac ilan atmış.Dersi bazen erkek arkadaşımın evinde bazen,kadının evinde yapıyoruz dersi.Bir dersten sonra erkek arkadaşımcok uykum var buradamı kalsam dedi guldu. Burada yalnız yaşıyor kadın derste musait olursan kahvaltı yaparız,yemek yeriz diye konuşmuştuk.Haftasonu musait olduğunu belirtmek icin erkek arkadaşıma yazdı,ama davet sonrası teşekkur icin bana yazdı,bana garip geldi erkek arkadaşıma yazması,normalde surekli ben iletişime gecerim.O gun bir sorun gormedim,dikkatimi ceken başka bir şey olmadı.
Dun derste gozlemledim absurd bir şey olmadı. Sonra gece birden yine icimde kotu bir his bu sefer acaba başkasıyla mı aldatıyor.Gercekten normalde paranoyak, boyle manyak bir insan değilim. Hayatımda ilk kez boyle şeyler hissediyorum.
Size sorum kadın hisseder mi, yada boşuna mı paranoya yapıyorum, kendime dert arıyorum.Aldatılıyorsam bunu nasıl ortaya cıkarırım. Aldatılma konusunda cizgim her zaman bellidir ,o da biliyor bunu. Hislerime guvenerekte ilişkimi bitiremem ki. Bu hafta 3-4 gun birlikte tatile gideceğiz, burada telefonunu karıştırmayı bile duşundum, dediğim gibi normalde 1 senedir hic bakmışlığım yok. Artık zarflamayı bile duşunur hale geldim, bana bunu neden yaptın, her şeyi biliyorum gibi ama bunun da donuşu olmaz. Mumkun olduğunca detay vermeye calıştım,butun fikirleri değerlendireceğim,sorularınıza yorumda cevap vereceğim.Şimdiden teşekkur ederim.
***DURUM GUNCELLEMESİ
Yorum yapan herkese teşekkur ederim.
Şuan beklemede kalacağım,icimin rahat etmesi icin telefonuna bakacağım tatildeyken.Dun akşam cok kısa bakabildim o kadınla bilgim dışında bir konuşma gecmemiş.Aradan mesajları silecek kadar zeki olduğunu duşunmuyorum.Pazartesiye kadar tatilde olcağız buraya uğrayamam fakat pazartesi son bir guncelleme yaparım.
***DURUM GUNCELLEMESİ 2
Son guncellemede dediğim gibi telefonda bilgim dışında bir mesajlaşma yada konuşma yoktu. Bunun uzerine kendimi yiyip bitireceğime konuşmayı tercih ettim. Tatile gitmeden once işte akşam xx'e yazdım işte bir işlanı attım deyince konuyu actım.Kendisini bakabilir ilanlara gereksiz samimi oluyorsun dedim. Yardımcı olmak istemiştim dedi.Diğer rahatsız olduğum noktaları soylediğimde farkında değildim haklısın dikkat ederim dedi,kendimi kotu hissettim sen boyle deyince dedi.İstersen ben ders almayı bırakabilirim dedi,gerek olmadığını sadece mesafeli davranmasını soyledim. İş ilanı ile ilgili mesajlaşmayı da okudum,hal hatır sorma iş ilanını iletmiş,son iş goruşmesi nasıldı onu sormuş ve konu kapanmış.O gunden sonra aldığımız derste de mesafeliydi.
Tatil guncellemesine gelecek olursak telefonu ortalıktaydı,nadiren tuvalete telefonla gitmesi dışında dikkatimi ceken bir durum olmadı.Surekli dip dibeydik max.10 dk tuvalet yada yemek sırasında ayrı kalmışızdır.