Bu senenin en iyi indirimini her sene olduğu gibi tuvalet peceteleri ve domestos aldı. Uzun lafın kısası, gorduğum en iyi indirimi yapan siteler ektedir.

incehesap.com: James Donkey indirimi cok iyi. Yok ya merdiven altı diyenler haberden uzaklaşabilir. İncehesap'dan 2 adet JD urunu aldım gayet guzeldi. Bugune kadar yapılan şikayetlerde cozume ulaşmıştır. Xiaomi nasıl Samsung kamerası kullanıyorsa JD'de farklı firmaların iyi urunlerine etiket basıyor. Gamepower'in Samsung VA panel kullanması da buna ornek. Fiyatına gore urunleri de var. Piyasada 100TL olan urunu JD'de 50 TL'ye alıp cok da soz sahibi olacağınızı duşunmuyorum F/P olayı varsa ovulur zaten. Her urunu kaliteli firmadan almıyor yanlış anlaşılmasın SSD orneğini vermek istedim 3D NAND olarak piyasaya cıktı.

Yukko'dan beklerdim 5 kaldırıp 4 indirmişler yakıştıramadım.

İtopya'da son 10 dakika site duzeldi rezaletti. 250 stoklu klavye 23.49'da 246'idi. Siteye giren aldı.
D30 8X2 XPG RAM sayfasını gorsem almak isterdim. 349 TL idi.

Hepsiburada cok iyi indirim yaptı en son bingo deterjan 6 liradan 1 liraya duştu sanırım stok adedi 1'di.
Onun dışında Adata XPG D60G urunu 309 TL bandından 270 TL civarına duştu bu dikkatimi cekti.

N11 uyuya kalmış olabilir zira 11.11'de kupon takibi yaparken şunu fark ettim. Kuponlar saat geldiğinde anında tukeniyordu. 1 dakika boyunca surekli yeniledim kuponu yakalamak icin. Bir baktım ki kupon cıktığı gibi bitiyor. 2 kere denk geldim buna guvendiğim siteler arasında değil. Mantık yurutursek, saat geldiğinde 5BIn kupon devreye giriyor herkes 1 tane alsa, ama site kaldırmaz tabii. Cakma indirimler bu sene boyleydi.

Amazon'a gelince, Turkiye'ye ayak uydurmuş tebrik ediyorum.