Bu bir fikir alışverişi ve ic dokme konusudur cok uzatmamaya calışacağım okuyanlara ve yorum yapacak olanlara şimdiden cok teşekkur ederim.
Annemle ilişkimizde cok mesafe olmasada bir mesafe soz konusuydu kendi annesinden gorduklerini bende uyguladı.Yabancı insanların yanında kızım derdi evde başbaşayken adımı kullanırdı sevgi sozcuklerimiz hic olmadı ama istediklerim yapılmadı desem yalan olur.Yapılırdı ama illa bir soylenme soz konusu olurdu.Yapıldıktan sonrada ilerki donemlerde hep şunu bunu yaptık şunu aldık diye soylenirdi.Babam hic bir zaman laf etmezdi.Hatta bir gun anneme sevgilim olduğunu soyledim ilk sevgilimde kimseye deme dedim gitti iki dakka icinde babama dedi ortalığı ayağa kaldırdı ayılıp bayıldı bende şaka yaptım demek zorunda falan kaldım oysa gizli saklı olmasın annemle paylaşayım istemiştim.

Gunumuze geldiğimizdeyse anneme bir şeyi soyleme diye anlattığım her şeyi herkese ama herkese anlatıyor. Ee anlatma diyeceksiniz zorla ısrarla oğreniyor.En son ki mevzu eşim yeni işe girdi surekli ısrar edip maaşını oğrendi bende deme kimseye dedim bugun konuşurken herkesin icinde şukadar maaş alıyor kirada şu kadar nasıl yetecek dedi ben de hic bir şey diyemedim resmen cunku telefonu hoparlordeydi bunun onune nasıl gececeğimi bilemiyorum işin kotusu eşimde maaşı dediğimi oğrendi oda bana neden dedim butun koy sayende maaşımı oğrendi dedi haklı olarak. Annemide kırmak istemiyorum ve nasıl davranacağım hakkında en ufak fikrim dahi yok soyleme dediğim her şeyi soyluyor ve uzerine soylemedim diyor şaka gibi. Geciştirsem sonraki her gun ama her gun aynı şeyi soruyor gercekten cok yoruldum bir fikri onerisi olan var mı zaten bu aralar aşırı stresliyim ona patlayıp kırmak istemiyorum.

Birde cocuk mevzusu var tabi evlendiğim ilk gunden beri (4 yıllık evliyim) cocuk yapmamı soyluyor ama ben buna hic bir şekilde hazır değilim cocuğun gunahı ne yani onu şuanki dururmumda hayata goturmek dunyanın en yanlış şeyi bence ama anneme gore yaşım geciyor yap bakılır modunda 50 kere duşunmuyorum dedim en son eşimin istemediğini one attım bugun yine cocuk yap yaşlandın dedi yoksa kısır mısın olmuyor mu dedi bende patladım o noktada evet olmuyor git herkese kısı olduğumu soyle dedim ama napim gercekten napacağımı bilmiyorum