Herkese merhaba, kısa tutmaya calışacağım.

Tek yumurta ikizlerine hamileyim, ne olacağı belli olmayan bir surec yaşıyoruz. Doğum ne zaman, sonrası ne olacak kuvoz vs durumları yani anlayacağınız keyifli bir surec değil.

Konuma gelecek olursak,
Kayınvalidemi severim Allah icin yani herhangi bir tatsızlığımız olmadı bugune kadar.
Ama bu surecin başından beri ‘bizi nelerin beklediğini bilmediğimizi, gerekirse hastane ve eve ilk zamanlar kimseyi kabul edemeyeceğimizi ’ anlatmama rağmen ısrarla her goruşmemizde surekli birilerinin cat kapı ya da haberli gelebileceğini soyleyip soyleyip duruyor. Ben de her seferinde bunun mumkun olamayacağını gerekirse kimseyi kabul edemeyeceğimizi soyluyorum. Anlamıyor yani evirip cevirmeden dumduz de anlatıyorum anlamıyor işine gelmiyor.
Ben istiyorum ki kalpler kırılmasın ama şimdiden beni sıkıntı bastı o gunler gelmeden.

Evet bir tek ben doğurmuyorum ama surec o kadar karmaşık ki erken doğum olacağı net ama sonrası belirsizlik. Belki biri evde biri hastanede olacak ya da ikisi hastanede kuvozde ben insanlarla ve sorularıyla uğraşamam ki. Kuvozden cıkıp eve gelmeleri nasip olursa o duşuk bağışıklıkla ben neden riske atayım ki diye diye kendimi yiyorum gunler yaklaştıkca.

Okuduysanız teşekkur ederim, umarım bu tarz bir şeyde fikir verebilirsiniz. Cunku peki diyip susmuyorum aslında ama olmuyor o surecte kırmaktan kırılmaktan korkuyorum cunku yapabilirim.