Merhaba arkadaşlar, forumun eski uyelerindenim. Eskisi gibi aktif olamıyorum cocuk, iş vs derken ama biliyorum ki insanlar ’ın birbirine yardım ettiği, fikir verdiği bir platform..

Bazı korkularımdan bahsetmek istiyorum. Umarım bana ve benim gibi olan herkese bu konunun faydası olur. Ben cok korkak bir insanım arkadaşlar, bebekken bile her şeyden korkan, urken, uykularımda sıcrayan bir bebekmişim.

Dentofobi diye bir konumda var onu yendim cok şukur, şu an 5 tane implantım var.

Lafı daha fazla uzatmadan konuya gecmek istiyorum. Her turlu kanatlı, kanatsız hayvan fobim var. Kedi, kopek gorunce yolumu değiştirmedim hic ama kopeklerin en fazla başını okşamaktan oteye gidemedim. O da hayatım boyunca bir elimin 5 parmağını gecmez herhalde, hani dur şu kopeği seveyim olmadı hic..

Bir yerde yemek yersek ve kediler varsa ben asla rahat olamam ayaklarımı toplarım ve gozum surekli masanın altındadır. Ama oğluma hic bir şekilde engel olmadım. Benim gibi olmasını istemedim.

Hep hayvanlara yaklaşsın, sevsin istedim oyle de oldu. Kedi gorunce sevmeden duramazdı, kopek gorunce sarılırdı ben o sevmeye giderken gozlerimi kapatırdım ya tepki verirse diye ama yine de asla dur ısırır vs diye engel olmadım.

Hep kendimi bir hayvanı sahiplendiğimi hayal ederdim, oğlumda hayvanları cok sevince radikal bir kararla yavru cins kedi sahiplendim. Cunku gercekten bağ kurmak doya doya sevmek istiyorum. Lakin yavrumuz 3 haftadır bizimle ben sadece kediyi sabit yatıyorken sırtını okşamaktan oteye gidemiyorum. 🥹

Kızım, canım diyorum gıırrlıyor yani bu kadar cok sevip doyasıya dokunamamak cok tuhaf, bu durum beni cok uzuyor.

İcim gidiyor resmen, daha yavru bazen oyunlar yapıyor zıplıyor, koşuyor ben odaya giremiyorum. Coğunlukla mutfakta takılıyorum. Maması, kum temizliği her şeyi bende. Eşime her gun kızım nasıl deyip resmini istiyorum🥹

Ve buyuyor.. İlk evimize geldiğinde avuc ici kadardı şimdi iki avuc ici kadar oldu. Şu halleri bir daha geri gelmeyecek, daha fazla kacırmak istemiyorum..

Ne yapabilirim?
Nasıl aşabilirim?
Herkese şimdiden cok teşekkur ediyorum..