selam kızlar
eşimle ilkkez birinin duğunune gittiğimizde 4 aylık evliydik..duğun sahibi eşimin uzaktan akrabası-arkadaşı..iceri girdik 1/2 masa haricinde kimseler gelmemiş..saolsun eşim ilerde 2/3 bayanın olduğu bir masayı işaret ederek "sen git tanış işte ben yukarda arkadaşlarımı gordum onların yanına gideyim"dedi gulerek.şaka yapıyor sandım bir de baktım ki hakkaten gitti..neye uğradığımı şaşırdım..kimseyi tanımam etmem kaldım oylece oturdum yarım saat kendi kendime sinirle...ama bu eşimde " alışkanlık" yada benim "sıkı calışıyor kimseyi goremiyor varsın gorsun biraz gelsin"diye iyi niyetli duşunmemin getirisi mi bilmiyorum ...fakat 5 senelik evliliğimizde kimin duğunune gitmişsek adam soluğu değerli arkadaşlarında almayı adet edindi!en son gittiğimiz yakın akrabasının duğununde yine gitti ve duğunde bunu bana karşı kulanmaya calışan fesat eltimin kaynımla havalanarak dans etmeleri mi yoksa niye kocanla neden dans etmiyorsun diye etraftan burnunu sokan dengesizler mi diyeyim size...bir duğun daha yaklaşıyor ay sonunda..ve ben karar verdim ;konuşacağım: duğun boyunca benimle oturacağını ki bizim bekar değil evli olduğumuzu;hem de kendi akrabalarının duğununde dengesizlerin arasında yalnız kalmaya mecbur olmadığı anlatmaya calışacağım.yok kabul etmezse gitmeyeceğim yalnız gitsin de aklı başına gelir belki diyorum..ama bir yandan da icimden ele gune karşı eşini yalnız yollama diyorum...kararsızım ..once konuşmayı denemekte fayda var sanırım..siz olsanız ne yapardınız?