Yasadigim şehrin meşhur bir carsisi var oraya bayram alisverisi icin gittim.Bir kac haftadir da ayrı oldugum sevgilimin iş yeri orada.Bu arada sacma sapan nedenlerle yine ilişkiyi sonlandiran kendisiydi.2 yildir kafa eser gelir kafa eser gider.Neyse gecerken şoyle uzaktan bi bakıuım dedim.Hem merak ettim hÂl o şubedemi diye hemde ne yalan soyleyim ozledim ya.(elimde olmayarak)Baktım uzaktan goremedim.Bazen dışarıda fln durur oyle mudur konumunda oldugu icin.Yoktu Gectim tam gidiyordum ki bir an karsimda gordum.İş yerinin bir dukkan altında başka bi yer var.Ben onum iş yerini gectim rahatligiyla gierken adam cıkmasın mı karşıma.Amacım o beni gormeden uzaktan bakıp gecmekti belki sacma gelecek ama ne biliyim işte goresim geldi.Neyse sonra yanımda yuruyen bir amca vardı amcann yanina dogru geciiyim gormesin derken amcaya carptim.O esnada dondu gordu.Ama ben durmadım tabi hızlı hızlı yurumeye devam ettim.Arkamı bi dondum bakıyor.Neyse uzalastim otobus duragina geldim ki karsima cikti birden.Diger taraftan dolanip gelmis.Hayirdir dusmanmiyiz ya dedi.O an panikle ve heycanla oylr şapşal davrandim ki senin icin geldigimi dusunme lutfen sunlari sunlari aldim bak diye elimdeki alisveris posetini gosterdim.Gozlerimin icine icine bakiyor ya kafami karistirmakta ustune yok.Duramadim fazla bir sey diyomusun dedim,kendine iyi bak dedi, sende dedim.Yoluma devam ettim.Sonra cok uzun bir mesaj yazmis gondermis.Bana neden posetleri gosterip ispatlamaya calisuyosun bu neyin gururu.Ben zaten ben icin geldin demedim.Ama gormezden gelip gecmene cok kizdim.Giibi gibi baya uzun yazmis hic cvb vermedim.Gerek duymadim hem hem yazcak bir sey bulamadim.Ama gun boyu hic aklimdan cikmadi.Biliyorum ilgisi yok heycan ariyor belkide kendine.Kafami karistirmak hosuna gidiyor belkide ama bunu basariyor.Sizin yorumlrinizi merak ediyorum ve simdiden yorum yaoan herkese tesekkur ediyorum yerimde olsaniz siz ne dusunurdunuz.Cunku ben saglikli dusunemiyorum artik.Pesimden gelmesine tam tekrar anlam yukluycem yukleyemiyorum.O zamn niye bitirdi iliskiyi dimi.Gozlerimin icine bakiyodu hic gozlerini cekmeden offff karistirdi kafami iste...