Arkadaş ortamında biriyle tanıştık. Ablası da ortamımızda. Ablası arkadaşımın arkadaşı. Neyse ablası beni beğenmiş cocuğa soylemiş goruş diye. Aradan 1 ay gecti. Sosyal medyadan hikayeme yazdı goruşelimmi diye. Buluştuk cok guzel bi yerde yer ayırtmıştı filan. Bence fena da gecmedi gibi. Bu arada benim tayin olma durumum var. İşte gidecek ben ona nasıl bişey verebilirim filan demiş. Bi de ben onu uzerim demiş. Sonra arada hikayelerime sosyal medyadan yazıyor. Ama bazen saatlerce cevap yazmıyor filan. Goruşeli 2 hafta oldu bu arada. Meslek olarakta ondan bi tık iyiyim bana fazla bile demiş. Neyse gecen konuşurken iş icin ertesi gun bi yere gideceğimi soyledim. Oo ne guzel dedi ama modu duştu sanki sonra cevap yazmadı ertesi sabah gunaydın yazmış gonderdiğim şeyle ilgili bişeyler yazmış. Ben de gunaydın diyip yazdıklarını beğendim. Devamında da herhangi bişey yazmadı 1 haftadır. Bu arada ben de cepte davrandım yanlış yaptım. Olumlu oldum hep. bu adamın belliki gonlu yok. Sosyal medyamda durması rahatsız etti niye bilmiyorum. Cıkarsam ergen gibi olur muyum? Yada yazarsa ne yapmalıyım? Basit bir soru kabul ediyorum:/