Arkadaşlar bugun başıma gelen olayı anlatıyorum. Sizde dikkat edin diye. Bugun TEB atm uzerinden dolar cekmek istedim. Payoneer kartı taktım. 500 dolar sectim. Odeme icin atm para saymaya başladı. Sonra bi anda uyarı verdi ve kartımı iade etti. Daha sonra bende finansdan gidip cekeyim dedim. 500 cektim icerde de 500 kusur kalmış olması lazımdı. Baktım bakiyem 1 doların altında. Sonra araştırdım ve TEB'in parayı vermemesine rağmen cekmiş gosteriyor.
Gittim en yakın TEB şubesi ile goruştum. Oradan telefon ile bankacılık onerdiler. Şube icerisinde ki telefonlarından aradık. Telefondakiler bana karşı tarafın kendilerine ulaşması gerektiğini soyledi. Yani payoneer işi gucu bırakıp teb ile irtibat kuracakmış. Ben kendilerine atm ve saat ve cekmek istediğim miktar ile kanıt sunuyorum. Ayrıca bankamatik kamerasından soylediğim zamanı inceleseler zaten ortaya cıkacak bişey icin işi yokuşa surduler. Dilekce yazmak istediğimi soyledim, bir sonuc olmaz payoneer yazmalı bize dediler.
Payoneer ile irtibat kurdum. Onlarda bana teb ile goruşmem gerektiğini sorunun onlardan kaynaklı olduğunu soyledi. Geri iade ihtimali olduğunu fakat 11 gun beklemem gerektiğini soyledi. Ama teb bu konuda kesin konuştu. İade olması icin bize karşı tarafın ulaşması gerek diyorlar. Sikayetvar.com da aynı sorunu yaşayan kişileride gorunce anladım ki bu sorun kesinlikle teb atmlerinden kaynaklanıyor. Sanırım yeterli dolar bakiyesi olmadığı zaman bu sorunu yapıyor. Bakalım sikayetvar.com a yazdım. Sonuc alırsak ne ala. Alamazsak o kadar beklediğimiz stem odemesinden sonra paramız teb'e gitti demektir.
Size tavsiyem parayı karttan cekecekseniz finansbank falan kullanın. Onlarda hic sorun yaşamadan cekim yaptım. Ama teb ile bir cok kişi sorun yaşıyor, dikkat edin.
NOT: Diğer bankalar icinde şubelerin kendi atmlerini kullanmanızı oneririm. Ayrıca şubelerden atm'de doviz bakiye olup olmadığını sorup oğrenme imkanınız olursa daha garanti olur işleminiz diye duşunuyorum.
Sonuclandı : 5/9/2017
Gidip adliyeye kamera kayıtlarının incelenmesi icin dilekce vermiştim. O kadar zaman gecti ki artık umudum yoktu. Bugun adliyeden aradılar. Benden sonra biri parayı almış. Tespit edilmiş. Uzlaştırmak icin cağırıyorlar. Alan kişi parayı iade etmeyi istiyormuş. Perşembe gunu goruşmeye gideceğim. Bu tarz sorun yaşayanlar adliyeye başvuru yapsınlar.
Payoneer ATM Para cekecek olanlar DİKKAT!
Acemi Webmaster0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Payoneer ATM Para cekecek olanlar DİKKAT!