Merhaba arkadaşlar, canımı sıkan bi konu var o da şu.; 3 yıllık bi binanın giriş katında oturuyorum. Daireme ait 15 m2 lik bahcemiz var. biz bu bahceyi duvarla kapadık 2m yukseklite ve her yerine değişik değişik cicekler guller ektim, onlara emek veriyorum, bakıyorum,seviyorum. bebeğim icin salıncak kaydırak falan kurdum.. Ama cocuklarla başım dertte. Surekli sokakta top oynuyolar ona sozum yok ama surekli bahceme top geliyor ya duvardan tırmanıyolar ya bahce kapısını zorluyolar bahcem pert. Her seferinde dikkatli oynayın diye uyarıyorum. Bugun 1 saatliğine dışarı cıktım, geldiğimde gordum ki Gulu govdesi ortadan ikiye ayrılmış. Ya bebeğim bahcedeyken başına falan gelse. Zaten Sırf bebeğim icin yaptım bahceyi rahat gezsin oynasın diye. Bu akşamda salonda otururken gum diye ses geldi baktım duvarda duran mandal sepetim falan duşmuş, cocuklardan birinin annesi kapımı zorluyo acmak icin. İyice sinir oldum. Gelelim soruma, binada guvenlik kamerası var şikayetci olsam konut dokunulmazlığı ve mala zarar verme ile ilgili sonuc ne olur? 14 15 yaşlarında cocuk bunu yapanlar herhangi işlem yapılır mı?

Acıklama: cocuk diye linclemeyin beni.. Anne babaları sokağa salıp ilgilenilmeyen tipler. Anne babası, Gecen yaz bizimle değil ama cevre komşularıyla cok kavgalar ettiler bu yuzden. Laftan ricadan anlamazlar. (başka bi komşu sessiz oynayın dedi cocuk sanane diye cep verdi) Bende hukuk yolunu secmek istiyorum. Sizden alacağım akılla