Merhaba

https://www.youtube.com/channel/UCCu...iGhKorA_Fz17A/ kanal linkim. Bir kac haftalık bir kanal. Bir oyun kanalı. Acıkcası cok uğraşıyorum. Her şeyi ozenle yapmak istiyorum fakat yeterli geri donuşu alamıyorum. Bu yuzden tavsiyeye ihtiyacım var.

1) Oyunları PS4 uzerinden oynuyorum. Bu kotu birşey mi? Youtuber olmak icin illa PC de mi oyun oynamak gerekir?
2) Videolara kendimi koymalı mıyım?
3) Bu cok fark ettirir derseniz onerebileceğiniz başlangıc seviyesi bir webcam tavsiyeniz var mı?
4) Video olacaksa eğer arkaplan greenbox olmalı bence. Odamdan yayın yada video cekmek izleyenler icin kotu bir durum mu? Arka plan nasıl olmalı?
5) Kanal banner ı, logosu nasıl?
6) Video başlıkları ve acıklamaları yerinde mi? Nasıl olmalı? Youtube algoritması icin acıklamaya neler yazılmalı? Etiket girilmeli mi? Guzel bir ornek gosterme şansınız var mı?
7) Haftada 3 video cekmeyi duşunuyorum demiştim ancak daha fazlası olursa ekliyorum rast gele. Bu doğru birşey mi yoksa iyi bir video olduğunu duşunduğum bir kayıt varsa bile planlı olarak yukleyip gunu ve saati geldiğinde otomatik yayına mı almalıyım? Yoksa youtube bunu da mı kotu algılıyor? Yani gunu geldiğinde mi upload etmeliyim?

Teşekkurler. Ozellikle uzun suredir bu işlerle ilgilenen arkadaşların tavsiyeleri benim icin pahabicilmez olacak.