Merhabalar ben eşimle ayrılık aşamasındayım. Ailem bana hic destek değil hep kostek. Zaten bugune kadar onların elalem ne der lafı ile bugunlere geldim .ama artık kafam dank etti yani .yaşadıklarım tecrube oldu .bugune kadar ailem beni hep somurdu. Memur oldum atandim evime eşyamı babam aldı. İkinci el.aylarca cekyatta yattım sonra aldi yatak .yeni memur olduğum icin maaşım duşuktu. Odemleri zor yapıyordum cunku. Nişanlandı hic bir katkısı olmadı.esime altin bile takmadı.esimjn yuzuğunu takım elbisesini kendim aldım.kesinlikle elini cebine atmadılar. Duğunum oldu ceyizi icin kredi cektim.kendim odedim.eksiklerim vardı alır mısınız dediğimde hayır cevabı aldım. Babam battaniye ile gunluk catal kaşık takımı aldi .onu da aldirttim diye bi suru laf işittim. Eski eski tabak canakla gelin oldum .markettn alınmış tencereler .doğru durust takımım yoktu .4 yıl once maaş duşuktu ve ben de elimden geldiğince aldım. Ama ailemin bu tavrı zoruma gtti hep
Babam sadede yatak odasını yaptı onu da kredi ile ondan da bi suru laf işittim annem ve ablamdan. Biz iki calışanımız alirmisz neden aldırmış babama.yani annem Bi tencere alsa parasını ister benden.bazen memleketten kahve başka şeyler getirirdi ben de vereyim parasını derdim vermeyi unutsam vermedin derdi. Yani hep borclu hissettim kendimi. Biz seni okuttuk elimizden geleni yaptık ceyizini kendin yapacaksın dedi annem .inan oyle eski pusku şeyler cıktı ki ceyiizmden coğu milyoncudan alınmıştı plastik kayinvalide bile dedi ev doserken a ne cok plastik var .Yani kucuk elektronik esyam falan hep kendim aldım. Kına gecesini eşimin ailesi yaptı. Onlar yapacak dediler cekildiler kenara .Yani hep eksik kaldım. Hala surekli birseyler isterler benden artık daha fazla kullanılmak istemiyorum okudum memur oldum diye Bi omur borclu gibiyim ablam ayrı ister yok bana şunu al ailem ayrı zaten hayat zor gecinmek zor .