Merhaba arkadaşlar , benim bu seruvenim 2017 nin sonunda başladı ,
Tup bebek tedavisi gordum , olmadı o surecte babamı kaybettim ... sonra gebelik , gelişmedi ve kurtaj ..
Dort ay sonra yine gebelik gelişmedi ve kurtaj...
Sonra yine dort ay sonra gebelik gelişmedi ve kurtaj ...
2017 ile 2018 yılı arasında yaşandı tum bunlar ... bu sureclerde bende hic bitmeyen hastalık belirtileri ,
Aşırı baş boyun ağrısı , bacaklarda ellerde karıncalanma , ağrılar ,
Kalp sıkışması ,
Ciddi sağ boğur ve sırt ağrısı , kaburga ağrısı , oyle ki uykularımdan uyandım ,
Panik atak ,
Kalp sıkışması ve ağrısı
Genel halsizlik , bayılma hissi , ic bulanması ,
Ciddi Boğaz boyun ağrısı , yutkunma zorluğu , nefes kokusu, boyunda kitle hissi ,
Ve dahası , noroloji , gastroentereloji, dahiliye , kardiyoloji , kalp damar cerrahı, KBB, endokrinolj acil ve dahası olmak uzere dr lara gittim
Ciddi bi bi bulgum yok şukur
Ama gecmiyor illetler gecmiyor
Şuan yeni bir tup bebek denemesindeyiz , histerekopi yapıldı embriyolar beşinci gune geldi , şuan ngs deler , ben de bu surecte rahmi toparlayıcı ilac kullanıyorken bacaklarımda ciddi ağrılar ve bolgesel kramplar acılar oluştu , umursama dedim kendi kendime ,
Salla gitsin surekli bişeyin var zaten dedim , bu arada bu tup bebek oncesi plates başlamış zayıflamış ve daha dinc hissetmeye başlamıştım ,
Neyse ben bu histereskopi sonrası iyileşme surecinde dr un verdiği ilactan ciddi rahatsızlıklar duymaya başladım , en sonunda actım baktım prospektusu
İlacın yan etkileri oldukca fazla olmakta birlikte bacaklarda ve kollarda ağrılar olması en istenmeyen durum cunku pıhtı oluşma riskini gosterirmiş ve dr a derhal soylenmesi gerekirmiş
Ben bunu okumama rağmen o gun de ictim ilacı aramadım dr u , ama corasprin başladım , ertesi gun ağrılarım daha da artınca aradım dr ı ve ilacı icmemi derhal bacaklardan doppler cekilmemi be corasprin icmemi soyledi
Hepsini yaptım ve ben doppler dan kesin pıhtı sorunu cıkacağını beklerken normal olduğumu soyledi kalp damar dr u , ama ağırlarım gecmedi gecmiyor , acaba diyorum o cekilen doppler da mı sorun var ? O bildiğini ultrason du , renkli ekran yoktu , cunku sonuclarda renkli doppler cekildi yazıyor ama ekran hep siyah beyazdı , aklımdan sorular gitmiyor , pıhtı mı var acaba diyorum , bana ileri boyutta zarar vermesinden korkuyorum
Bugun de eşimle dılarda yemek yedik , yediğimiz andan itibaren midem bulanıyor , şuan arttı ve su iciyorum , bacaklarımda ağrılar arttı uyuşmalar arttı ,
Uyuyamıyorum ,
Acillik olmaktan kendimi kaybetmekten o kadar cok korkuyorum ki
Surekli hastalık hissi surekli gecmek bilmeyen ağrılar uyuşmalar , halsizlikler , eşim de ben de bıktık dr a girmekten
Ama hala Benim şuphelerim gecmiyor , beni rahatlatan tek şey tomografi sanırım , bi de ciddi kan tahlilleri , ultrason doppler falan bana pek guvenilir gelmiyor nesne bilmiyorum ama boyle

Nereye kime gidip ne anlatacağım ı artık ben de şaşırdım
Ne yapayım artık kızlar bilmiyorum
Surekli hasta modda bulantılı baş donmeli ağrılı ve tum bunlardan oturu korku icinde yaşamaktan cok yoruldum