gunaydın hanımlar, bu aralar sık konu acar oldum

en son, ilişki kurmakta zorlanıyorum diye bir konu acmıştım, merak edenler bakabilir. ilişki kurmakta zorlanıyorum o konumda, son zamanlarda goruştuğum birinden bahsetmiştim. bu kişi tanışmayı kendisi isteyip butun ilk adımları (ne onemi varsa) kendisi atmıştı ve ben de kesip atmak yerine şans vereyim demiştim. bir kere goruşup kahve vs icmiştik kotu bir goruşme değildi. kendisi bana o kadar aşırı ilgi gosterip o kadar cok ustume duştu ki bi ara, ben ciddi ciddi kacmak istedim cunku zırt pırt aramaları, surekli mesaj atıp mesaj beklemeleri falan bunaltmıştı. bir iki kez de biz zıtlaşınca devam edip etmemeyi sorguladım kendi icimde. artık kendimi biliyorum, tanıyarak seven bir insanım. anlık beğenilerden ziyade karşımdakini cozdukce seviyorum ya da uzaklaşıyorum ben. bu yuzden kimseyi ilk goruşte, ilk baş başa buluşmada elemiyorum. zıtlaşma dediklerim cok minik şeyler ama beni uzaklaştıran şeylerdi ve uzaklaşmamı istemediği icin arayıp uzun uzun kendini anlatıp, konuşmaya calışıp devam etmek icin cabalıyordu. yine başka bi sacmalığında rest cekip bi daha yazma dediğimde bile ısrarla arayıp devam etmek icin ikna etmişti. bu esnada bunlar 2 hafta icinde falan oldu, araya bayram girmesi ve onun il dışına gitmesi sebebiyle 2 hafta sonra ancak dun tekrar buluşabildik.
hanımlar, bu buluşmayı guyaaa karşımdaki insan iple cektiğini soylemesine rağmen hayatımdaki en kotu buluşma oldu

tabii bu hareket benim hic yapmadığım bişey ama o kadar dayanamadım ki yapmak zorunda hissettim kendimi. zaten evime cok uzak bir noktada buluşmuştuk ve araba olmasına rağmen beni evime bırakmayacağını soylemişti. acıkcası bu da bir flort icin benim acımdan eksi bir hareket. ben erkek olsam kız arkadaşımı akşam vakti 2-3 vasıtayla evine gondermek yerine arabamla bırakırdım. erkek kadın olma meselesi de değil aslında, araba bende olsa ben de onu evine bırakırdım, hem bi faydam dokunur hem de birlikte daha cok zaman geciririz diye duşunurdum. neyse bu da boyle bi detay. ama ben o kadar salağım ki vicdan yapıp ona bi mesaj attım, kendimi acıkladım. hani boyle olsun istemezdim ama karşılıklı gerildik ve ben kalkıp gitmek zorunda hissettim, karşımda benimle olmak isteyen birini gormemedim (mesajdaki halinden eser yok demek istedim burada) falan yazdım. bi baktım beni sosyal medyadan silmiş

velhasıl kelam uzun oldu ama gercekten dediğiniz gibi, başta ilgi bombardımanına tutan insan karşıma gelince gercekten o kadar farklıydı ki, son zamanlarda cok sayıda farklı insanla goruşmuş olmama rağmen hic bu kadar kotusunu yaşamamıştım. tamam yanından kalkıp gitmek kibar bi hareket değil, benim tarzım da değil cunku ben hep nazik olmaya ozen gosteririm, bana yapılsa cok uzulup bozulurum ama ne olursa olsun ben karşımdaki insanı bu kadar germem acıkcası. o kadar sorguladım ki kendimi, yakın arkadaşımı arayıp anlattım dedim ben geren biri miyim, benim kotu bi enerjim mi var sence diye sordum. hayır aksine sen cok keyiflisin, iletişim sorunu yaşamıyorsun, belli ki siz uymamışsınız dedi.
siz ne duşunuyorsunuz, siz olsanız benim yaptığımı yapar mıydınız?