Merhaba hanımlar biraz dertleşmek birazda fikir almak istiyorum sizden. Malum yaz tatiline az kaldı ama ben ne bir tatil hayali kurabiliyorum nede bu yazın guzel gececeğine dair bir umidim var. Araba borcuna girdigimiz icin elimiz cok sıkıştı 5 gunluk bir kultur gezisi duşunuyorduk yalan oldu. Okullarin bitmesine az kaldı ve ben ne yapacağımin derdine duştum. Bilen bilir iki kucuk cocuğum var oğlum 4.5 kızım 2.5 yaşında ikiside zor ve inatcı cocuklar. Hele oğlum bambaşka bir boyutta yaşıyor duygularını gununun buyuk bir kısmı ağlamak ve itiraz etmekle geciyor. Şu an okula gittigi icin fazla bir sıkıntımız yok bir şekilde idare ediyorum ama okul donemi bitince ne yapacağım bilmiyorum. Yaz okuluna veremem arabanin borcundan dolayı butcemiz buna uygun değil. Tatile gidebilseydik o duşunceyle yine biraz deşarj edebilirdim kendimi ama değil tatil haftada bir bile zor cıkıyoruz artık ekonomik gidişat malum. Yaz boyu iki cocukla dort duvar arasına tıkılıp kalmaktan korkuyorum. Kafamda bir program yapıyorum cocuklarla soyle yaparız boyle yaparız diye sonra ağlama krizleri geliyor aklıma bize ne plan işler ne program işler deyip ondanda vazgeciyorum. Benimle benzer durumda olan varmı siz bu işe nasıl bir cozum bulmayı duşunuyorsunuz. Kendimi karamsarlığa kaptırmakta istemiyorum imkanlar dahilinde guzel vakit gecirmek istiyorum cocuklarımla ama şu dort duvarı duşununce elimizde sıkışık olunca afakanlar basıyor beni. Tecrubeli ve yapıcı fikirleri olanlarin tavsiyelerini bekliyorum.