Arkadaşlar merhaba acil fikirlerinize ihtiyacım var.Ben 28 yaşındayım erkek arkadaşımda 28 yaşında.Kendisi teğmen urfada bende ozel sektorde amcamın yanında calışıyorum.Babam uc yıl once vefat etti.Bir erkek kardeşim var annem ben erkek kardeşim birlikte yaşıyoruz.Erkek kardeşim universite son sınıfta okuyor.Anneminde babamdan kalan maaşı var.Erkek arkadaşımla sekiz yıldır birlikteyiz.Dun akşam erkek arkadaşımın annesi,babası,ablası,eniştesi,kız kardeşi annem ve kardeşimle tanışmaya geldiler.Bu sene en azından nişanlanalım diye.Goruşmede ablası konuyu acarak gelme maksatlarını belirttiler.Babası evlendiğimiz zaman artık onların da kızı olacağımı dolayısıyla oğlu gorevde olduğu zamanlar onların yanında kalmamı belirtti en fazla kendi binamda ev tutarım dedi annemde kesinlikle benim en az uc yıl daha calışıp destek olmam gerektiğini belirtti kendisine cunku annemin bir evi yok kirada şuan ev almak icin uğraşıyoruz.Babası uc yılın cok olacağını ben ne dersem o olura getirerek cok buldu sureyi.Erkek arkadaşımın tayini nereye cıkarsa benim orda olmam gerekirmiş.Ki erkek arkadaşım başta anneme boyle soylemedi.Kızın evlendiğimiz zamanda calışır sana destek olur ben ev tutarım demişti.Annem cok bozuldu ben garantici bir insanım dedi annemin bu lafına ve bir kuzenimin erkek arkadaşıyla 6 yıl konuşup eniştemin icine sinmediği icin olmadığını soyledi ki annemin burda ki soyleme amacı zorla olmayacağı onlarda neden kuzenim ve bizim ilişkimizi kıyasladığı icin anneme bozulmuşlar.Sosyal hayatı kısıtlanmayacak dedi annem buna da bozulmuşlar.Onlar calışmama bişey demiyorlar ama oğlumuz nerde olursa gondeririz diyorlar ayrı tutmayız sizi diyorlar erkek arkadaşımda kendi ailesinde bir oda yapacağını bizim icin benim annemde de bir oda yapacağını her birinde o yokken biraz kalmamı istiyor orta yol olarak. Babası benim anneme kolelik yaptığımı vs duşunmuş annesi de aynı şekilde benim bu uc yılımın daha fazla sureceğini duşunuyorlar ki boyle bişey yok ama anlatamıyorum.Annemin sorup araştıracağım sizleri demesine de bozulmuşlar (aynı koydenler) erkek arkadaşım iki aile evi varken ayrı eve kira da odemek istemiyor lutfen objektif yorumlarınızı yazın