Arkadaşlar hep YouTube'dan para kazanma dersleri, videoları vb. deyince insanların anlattıkları "kanal nasıl acılır, acılan kanal AdSense'e nasıl bağlanır, YouTube nedir, AdSense nedir, partner firmalar nedir, spam nedir, ozgun olmak nedir vb. oluyor. Benim merak ettiğim konu spam ile para kazananların kurdukları sistem. 1. adım, 2. adım 3. adım vb. şeklinde ne yaparak spamdan para kazanıyorsunuz acaba? Once kanal acıp adsenseye bağlıyoruz, icine botla vb. toplu video atıyoruz, kapanana kadar ne kazanırsa mantığı mı? Kapandıktan sonra kazandığımız parayı alabiliyor muyuz? Kanal mı kapanıyor adsense hesabı mı kapanıyor? Her kanal icin ayrı adsense hesabımı alıyoruz? Toplu attığımız videoların izlenmesi icin neler yapmamız lazım? Sistemi kurmak icin hangi programlar lazım? IP ban yiyince noluyor? vb. sorular aklımı karıştırıyor. Ama anladığım kadarıyla temel mantık kanalı ac > adsenseye bağla > videoları yukle > kapanana kadar nekadar gelirse kar.. Şimdi ben 500 video atsam hicbiri izlenmesse, izlense bile 20 30 izlenim alsa toplam 15000 filan yapar bundan gelecek para da cok azdır, yani benim tahminim. kesinti filan da oluyomuş zaten. vb.
Neyse arkadaşlar bikac soru daha sorup bitireyim, bi gunde kac video yuklemek mumkundur en fazla? Yukleme işi internetimizin upload hızına mı bağlı? Sabahtan akşama kadar bu işle uğraşsak duramdan kanal acıp video yuklesek guncel ve cok izlenen kategoriler olmak uzere.. nekadar getirir?
Para kazanma aşamaları (spam ile) nasıl oluyor?
Acemi Webmaster0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Para kazanma aşamaları (spam ile) nasıl oluyor?