KURUTACAK PARTNER DEĞİL , BORCUMU ODEYECEK PARTNER ARIYORUM

PM den iletebilirsiniz. Kimseyle paylaşmayacağım sizden onay almadan. Amacım borcumu odemektir biliyorum kimse kimseye guvenmez bu dunyada artık ama guvenin kardeşinize yuzunuzu kara cıkarmam

1- Ben partnere gecmek istesem acaba hangi partneri onerirsiniz ? - oğrenciyim ve kesinlikle onerilen partneri kimseye soylemeyeceğime soz veriyorum. Amacım kendi borcumu bitirmektir. Cunku adsensesde 800tl bekliyor ocaktan beri.
2- soylemek istemeyebilirsiniz saygı duyuyorum , bu durumda kapananı odemeyen partnerlerden neden şikayetcisiniz ? kanallarım hızlı kapanıyor gerekcesi ile mi ? eğer oyleyse benim actığım kanaalların en kotusu 4 ay dayandı. hızlı kapanma yaşamadığımdan bilmiyorum.
3- forumda olan yada olmayan partnerliklerden ben bununla calısıyorum kardesim derseniz PM den soz veriyorum paylaşmayacağım ve omur boyu duacınız olacağım. 5k ya yakınbir borcum var ,aylık odemesi 800 tl civarında ve gelirim su an sadece 350 tl aylık.
Şimdiden teşekkur ederim. Paylaştığınız sizden onaysız kesinlikle paylaşılmayacaktır.