merhaba..

1 yıldır suren tedaviler sonucu tek tuple, sadece gonal f iğne kullanımı sonucu doğal yoldan 4 uzlere gebeyim şu an 6 haftalıklar ve hepsinin de kalbi atıyor..cok şukur rabbime cok dua ettim bebeğim olsun die 4 tane birden verdi sonsuz şukur kudretine..ben cok korkuyorum o ayrı,
ama derdim dr un alalım demesi 3 uzken 1 ini alalım cok riskli demişti ertesi hafta 4 kese oluştu şimdi 1i ya da ikisini alalım cok riskli diyor..ne gibi bir risk var kesin bişe yok hani şimdilik bebekler peremature oluyor biliyorum benim sağlığım acısından da risk vardır onu da tahmin edebiliyorum ama ben boyle bir kararı nasıl vereyim rabbime sığınıyorum sağlıklı sıhhatli eli ayağı duzgun aklı başında olmaları tek temennim onun dışında elimden bir şey gelmiyor aksi gibi olacaksa rabbim kendisi verdi kendisi alsın diyorum

coğul gebelikler kısmına yazdım ama kimsecikler yok sizden akıl istiyorum daha doğrusu moral sabahtan beri cok kotuyum etrafınızda bu şekilde olup sağlıklı gebelik geciren var mı yardım edin lutfen..teşekkurler