Arkadaşlar merhaba
Beni bilen bilir , bilmeyen arkadaşlara ozet geciyorum.
Annem 6 ay once rahatsızlandi. Memleketten yanıma geldiler babamla. Demans alzhemir vs sandık. Bir psikiyr agoturdum major depresyon dedi. İlaclar verdi. Hemen akabinde
3 noroloji Dr na gosterdik. Ucu de annenizin birşeyi yok dedi. Beyin emarlari doppler i cekildi vs.
En son Erenkoy deki Dr beni caresiz gorunce anneme yatış verdi , ve annem 1 hafta noroloji bolumunde yatti. Tabi Erenkoy olduğu icin ve norologlr bir şey bulamadıkları icin psikiytar cağırmışlar , depresif ruh hali vs. Panik atak gibi halleri varmis ilacları değiştirdiler eve gonderdiler.
Anneme ilaclar ağır geldi. Cok aşırı tuhaf hareketler oluştu. Kimseye ulaşamayınca psikiyatr doktorumu aradım. İlk gittigimi. Kendi ilaclarona mudahele edildiği icin kızdı ve duzenledi. Ve uzerinden 2 ay gecti. Şimdi annem biraz daha iyi. Konuşmaya başladı.aglamaya icindekileri dokmeye başladı. Ağlıyor ve cok umutsuz vs.hagta son gunlerde umitleri yeşerir gibi olup tekrar sonuyor Bunları neden yazdım , aynı şeyler gibi değil , psikolojik tamamen diye duşunuyorum.
Yalnız annem altına isiyor geceleri sadece. Farkına bile varmıyor. İlaclar aşırı ağır. Hatta bı tanesini internetten okudum , narkogillerden flaan yazmış bir kullanan o derece byailtir givi uyutiyormus.
Urulojiye de goturduk ciş tutma hapı verdi ama hap bitiginden beri daha da arttti isemesi. İlacı kullanırken bı gun yapmıyordu ya da gece kalkıyordu WC ye mesela. Şimdi gol goturuyor etrafı (yani Alez var )
Annem ben 12 yaşlarındayken Dr a gorunmuştu Dr demişti ki sen on sene sonra cişini tamemen altına yaparsın. Şimdi uzeinden 20 sene gecti .
Hepsini birleştirince kafam allak bullak oluyor. Psikolojik destek alırken y da bunun dışında boyle durumla karsilasan kişiler ve ya yakınlarınız var mı
(Not urolojide ayın sonunda randevumuz var aynı Dr la. İlac bitti ama. Ve cok pahalı. )