Merhaba, benim neredeyse bir yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla genel olarak iyi anlaşıyoruz ama birtakım sorunlar var. Size uc olay anlatıp fikrinizi almak istiyorum. Bu kişiyle ayrıldık, barışalım dedi ama uc konu benim icin onemli. Uzun oldu biliyorum ama okursanız minnettar kalırım.
1-) Sevgilim ailesiyle rakı sofrası kuracağı bir gunun oğleninde beni cağırdı haberim yoktu viski goturdum. İctik, ben ondan biraz daha ictim ve sarhoş oldum. Sonrasında gitmem lazım ailem bekliyor diyerek beni ofisinden cıkarttı. Ayakta bile duramıyordum. Taksi tutar falan diye bekledim ama gelmedi. Arkamdan bir sure yuruyup evine gitti. Ben arkadaşımın yardımı ile zar zor eve ulaştım. Bana senin yuzunden soğuk yemek yedim, abi sozu dinleseydin boyle olmazdı dedi.
2-) Sevgilim sabahın altısinda ofisine cağırdı tum gun beraber gecirelim diye. Gittim ve dedi ki ailemle pazar kahvaltısı vardı gitmem lazım. 1 saat kalmak icin o kadar taksi parası verdim ve o kadar mesafeden geldim katilmasan olmaz mı dedim tum gun surat yaptı.
3-) Ben bacağımdan ameliyat olacaktım. Zor ve riskli bir şey. İlk oğrendiğimde cok korktum. Genc bir kız icin bacakta iz olması ve birkac ay yuruyememek zor. Onun desteğini yanımda istedim. Doğu'da yaşıyorum oğretmenim. O yuzden o haftasonu kar vardı. Yine de daha karlı zamanlarda buluşmuştuk. Taksi yollayayim yanıma gel ya da ben sana geleyim yerimde duramıyorum sadece senin sarılmana ihtiyacım var dedim ve bana bir suru hakaret etti. İşte bu havada ne dışarısı, cocuk gibi ısrar ediyorsun, Allah belanı versin vb. Oysa ki ben sadece destek bekledim. Sonraki gunlerde de ameliyat olmadan once beni benim icin ozel olan bir yere goturmesini istedim. Sen veletsin, git yat başıma iş cıkarma falan dedi. Bir ara yumuşadı ama sonra da zor bir zaman geciriyorsun yanında olmak istiyorum ama kıymetimi bilmeyeceksin bu yuzden ayrılmak istiyorum dedi. Ayrildik. Henuz ameliyat olmadım, dediğim yere tek gittim. Bana cok kıymet verdiğini soyluyor ama ben hissedemiyorum. Onu gercekten cok seviyorum.
İyi olduğumuz da cok guzel zamanlar oldu ama bu davranışları tum guzel şeyleri sıfırlıyor. Sizce boyle biriyle olur mu? Guzel zamanları hatırlayıp bunları arka plana atıyorum ama yine de aklımı kurcalıyor.