Bher turlu tavsiyeniz yardiminiz dualariniz laazm lutfen. Boşanma surecindeyim eşim hakkimda boşanma davasi acti cevap dilekcemi avukatsiz vermek istemedim fakat maddi durumum de yok ben calişmiyorum ikizlerimiz var ve biri otizimli kendimi onlara daha doğurusu ona adadim ve evlendigimden beri hic calişamadım. Eşim kendisi madde kulanmaktadir. Her turlu psikolojik şiddete maruz kaldim. Hep evliligimi kurtarma cabasindayidim hem maddi gucsuzluktan dolayi hem cocugumun sağlik sorundan dolayi hem de ben başka ulkede doğudum buyudum bureye evlendiğim icin geldim ve tek başima sayilirim burda. Şimdi davayi acti ve ben barodan adli yardim istedim fakat verilen avukat daha ilk davasi cok genc ve tecrubesiz. Anlaşmali boşanmak mumkun değil. Acikcasi gunlerce ne yapicagima bilmiyorum o kadar psikolojim bozuldu ki bi yandan hasta cocugumla ugraşiyorum obur yandan hasta olmayan cocuğumun de durumdan dolayi psikolojisi bozuldu onu ayakta tutmaya calişiyorum bi yandan da kendimi ama o kadar cok yuk var ki uzerimde otizmli oğulum "bensiz ne yapar" korkum olmazsa ne sağlik acisindan ne de psikolojik acisinda ayakta duracak halim kalmaz tukenniyorum.
Avukat ucretleri de az cok sordum biraz fazla yuksek. Arkqdaşlar yakinda bu sureci gecmiş veya bilgisi olan veya iyi bir avukat tabi cok ucuk ucret istemeyen kenarda biraz param var belki karşiliyabilirim diye bir umudum var. Lutfen herangi bilgi tecrubeniz bana yardiminiz dokunur.