kızlar merhaba beni eşimle ablam tanıştırdı sağolsun bizde anlaştık işte konuştuk guzelce anlaştık şuan evliyiz cok şukur . sorun ablamın eşim hakkında olumsuz konuşması ve eşimden de bazen bişeyler istemesi hediye olarak bana ne alıyorsa bana da al diye eşime soylemesi. ablamın işyeri var orda calışıyor eşim yıllardır cokta iyi anlaşıyorlar ablam o benim kardeşim her zaman arkasındayım gibi sozler soyler ama eşim hakkında anneme konuşurken olumsuz şeyler soyler. Ornek veriyorum eşim masasını silmiyor veya ofiste yemek yapılırken yardım etmiyor anneme başlıyor yapmıyor etmiyor gibisinden konuşuyor bende kızıyorum yapmak zorunda değil diye bana ben laf derim karışamazsın gibi şeyler soyluyor bende diyorum o benim kocam tabi ki karışırım diyorum oda benim personelim diyor boyle bazen atışabiliyoruz. nişanlı donemimden bahsedeyim o zamanlar bana cicek alırdı hediyeler felan veya kayınvalidem orgu yapıyor cok guzel bana bere yelek patik gibi bir suru şeyler ormuş ablam hemen eşime bana da cicek alsana anana soyle bana da orsun gibi sozler soyledi 2 oldu 3 oldu annem kızdı artık sen kendi eşinden kayınvaliden de iste bu gelinine yapıyor senin kaynanan yapsın git kocandan iste ciceği bu cocuk sana neden cicek alsın gibi laf etti annem. tabi sonra bizimle arasını actı gelinlik bakmaya gelmedi bizimle hic bir alışverişimde olmadı yanımda. ben sordum kendisine hatta bizimle ne derdin var felan diye kavga ettik engelledi beni felan. ceyizimde aldığım beğendiği şeylerden kendisine de almaya calıştı hatta bi tanesini aynısını aldı. diğerlernin sordu nerden aldın diye pahalı diye alamadı tabi. acaba diyorum beni mi kıskanıyor ama onun durumu benden kat kat iyi benim bişeyim yokki kendi halinde asgari ucretle claışan insanım kendisi hatta nişan onunde karşı taraf bana bilezik takmadı bunu bildiği halde nişan onu gitti kendine bilezik aldı banada nasıl guzel mi diye gosterdi yine art niyetli davranmadım guzel dedim .velhasıl kelam ablam beni kıskanıyor mu yoksa kendisinde mutluluk olmayınca bize mi sarıyor bilemedim bide sizlerden fikir alayım dedim.