Merhaba arkadaşlar eşimin ailesiyle alakalı fikrinizi istiyorum cok fazla uzatmadan yazmaya calışacağım. Ben altı yıllık evliyim iki tane cocuğum var. Başından beri kayınvalidem annemi cok kıskanıyor. Sozle asla belli etmez ama yuzunden mimiklerinden bu acık acık belli oluyor. Annem bize gelse kac saat oturdu annen ne zaman geldi ne zaman gitti bunları tek tek sorar. Annem her guzel bir şey yaptığı zaman beni arar. Kızım sen şunu cok seversin bak ben yaptım hadi kalk gel oturalım cay icelim yemek yiyelim cocuklar kapıda oynasın der. Ama kayınvalidem tam tersi hicbir şeyde bizi cağırmaz anneme her gittiğimde de oraya gittik diye surat eder. Yani hem Cağırmıyorsun hem cağırana gittik diye kızıyorsun. Gercekten tuhaf bir kadın yani. Başından beri hic suratına karşı Bir şey demedim eşimin annesidir saygı gosterdiğim kalbini kırmiyim dedim ama artık ben de doldum.
Şimdi şoyle bir durum var. Ailen bir haftalığına memlekete gidiyor. Annem de bana dediki kızım kız kardeşine memlekete goturmıyoruz sen gel koyde kal cocuklarınla beraber hem kardeşine arkadaş olursun hem de cocuklar kapıda oynar mı seni rahat bırakırlar. Hem de bizim tavuklara bakarsınız yemleri suyunu falan verirsiniz. Şimdi bu fikir benim cok hoşuma gitti cocuklarım koyu cok seviyor kapıda oynarlar ben de guzel vakit geciririm benim icin de cok iyi olur ama şoyle bir durum var kim kayınvalidem de aynı mahallede. Yani surekli gozu camda olacak humeyra neden gelmiyor burayı sevmiyor mu surekli eşimi darlatacak. Gunde 1 saat Gider yanına uğrarım o problem değil ama bunu kesinlikle kabul etmiyor. Kesin diyecek ki gece annenin evinde kalıyorsun gunduzde benim buraya gelmeni istiyorum. arkadaşlar diyeceğim o ki hem kayınvalideme kırmadan hem de eşimi arada bırakmadan ne yapabilirim kayınvalidemin oraya gitmeyi acık acık istemiyorum cunku kalabalık bir ortam coluk cocuk cok fazla. Cocuklarını surekli kucaklarına almaya calışıyorlar rahat bırakmıyorlar cocuklar evde zaten sıkılıyor bahcede oynamak istiyorlar annemin evi bahceli.sırf bu sorunlardan dolayı cıkmak istemiyorum ama kız kardeşimi de koyde yalnız bırakmak istemiyorum. Kaynanam hayatımı zehir ediyor yani boyle gunlerde