Herkese merhaba

Biraz ic boşaltmak amaclı yazacağım. Ben 4 senelik evliyim, evlendiğim ilk gunden beri bir bebeğim olsun istedim. 1 sene olmayınca kontrole gittik,Esimde sperm sayi,hareketliliği olması gerekenden duşuktu,doktor tek care tup bebek dedi. Tup bebegin ne olduğunu bilmeden araştırmaya koyuldum. Esimin sperm sayisini nasil artirabilirim ne yapabilirim diye. Evet biraz ugraslarimiz sonucu artmıştı.ama yinede doktorlar icin yeterli değildi 2 senenin sonunda Rahim filmi cektireyim dedim cektirdim bir sıkıntı yoktu değerlerde asilama icin uygun dedi doktor asılama oldu ne yazikki negatif oldu. Birazda ablamgilin bana yaptığı şeylerden bahsedeyim tup bebege gelene kadar, benim 2 ablam var biri evli 2 cocuk annesi birisi bekar ben evli ablama tup bebek tek careymis deyince ablam bir sure sonra bana hep 3.cocugu yapsammi yapmasammi diye konustu. İnsanın zoruna gidiyor sen cabala cabala olmasın onun isteği dogrultusunda olsun olsun kiskanmam.ama benim tup bebegi oğrendikten sonra bana bunları demesi zoruma gidiyordu.yegenlerim benim canlarım herseylerine gittim maddi manevi destek oldum okulda harcliklarimi biriktirip hediye alirdim o zamanlar gazetede kuponla hediye verirlerdi kupon biriktirip hediye alirdim oyle severdim buyuk yeğenim benim elimde buyudu. Kocasi ile kavga etti cikti geldi kocasi akrabalara kardeşi bozdu aramızı dedi ki boyle bisey yok ben o ara kendi derdime bogusuyorum zaten. Ablam gitti tekrar evine 1 sene sonra oğluna dogum gunu yapti gittim hamilelikten konu acıldı ablam benim bebek ile ugrastigimi bildiği halde 1 aylık hamile iken bile karnini cikarta cikarta geziyorsun dedi oyle uzuldum bu kelimesine neden cikartirsin karnini olmayanlarin gozune sokmak icinmi cok agladim eve gelince. Bundan 1 ay sonra tedaviye basladim tup bebege ablama soylemedim cunku beni hep bebekten vuruyordu yada ben oyle hissediyordum. Yanımda cocuklarını daha ayri sevmeye başladı yada hep oyleidi ben durumlardan dolayı gormeye başlamış bile olabilirim. Oyle korkarimki hastaneden,kandan,igneden gozumu kararttım gittim eczaneden elime bir poset igne verdiler kendi kendime yapacaktim bekar ablamin yanina gittim yanima cıkmadı destek olmasini istedim ortada hic bi sey yokken bana kusmuş bugunumu buldun .ilk ignelerimi vurmaya başlayınca ben yapamiycam birakicam dedim tabiki birakamadim. Kimseylede paylasamadim insanların tup bebek algısı cok farklı olduğu icin esim destek oldu,annem destek oldu,kaynanam kayinbabam bile ama benim kendi ablalarim benim yarama tuz bastı.toplama oldum embriyolarim oldu taze transfer oldu hastaneye bekar ablam geldi elinde teraryum la ozur niyetine sevindim demekki (2 hafta sonra istedi benden onu )beni dusunuyor. ne yazikki negatif embriyo kaliteli,Rahim guzel tutmadı. Doktor histereskopi yapalım dedi tamam yapalım hocam dedim yaptık,histereskopi den 2 ay sonra transfer oldum transferden 7 gun sonra hamilelik testi yaptım cift cizgiyi gordum sevinemedim bile ya yanlissa diye hemen kosa kosa kan verdirmeye gittim degerim 98 sevinemedim ya değer duserse diye .keseyi gorduk kalp atisi olacakmi hep korktum kalp atiminida duyduk evet bende hamileydim 2 embriyo transfer edildi 1 tanesi tutmuştu. Duyurmadim kimseye ya bisey olursa diye bi ailem biliyordu birde esimin ailesi. 7+1 de kalp atışı duyduk 1 hafta sonra ablam annemin sorunlarini bana anlatmak icin aradi abla dedim ben kendimi uzmek istemiyorum annem zaten anlatmak isterse bana anlatır. Defalarca yaptigi icin ayni hareketi annemi aradım bu kızın neden beni uzmeye calışıyor diye. Annemde aramış ablami niye boyle yapıyorsun vs. Tekrar telefonum caldı ablam bana ben seni senin cocuğun olmadığı icin bu zamana kadar alttan aldım(asla boyle bisey yok ben onu hep alttan aldım dedikleri ile ) ağza alınmayacak bir suru kelime cok uzuldum cok kızdım ben ne şartlar altında bulmuşum bebegimi kimse icin uzmek istemedim onu . Olaydan 10 gun sonra kontrole gittik doktor bebegin kalp atimi durmuş dedi dunyam başıma yıkıldı keske benim dursaydı dedim. Direk onu suclamak istedim cunku beni cok uzdu cok yıprattı 2 aylık hamile surecim oldu 10 gunumu zehir etti almamız lazım dedi doktor 1 gun sonra aldılar bebegimi simdi 14 haftalık olacaktı cinsiyetini ogrencektim

annem bebege hediye nasibine yelek almışti ablamda o ara goruntulu aradi beni abla annemin aldığı yeleği gordunmu dedim dediği tek şey kızının Adı gul gul benim sandı dedi. Ya dedim bi gule gule giydirmek demek cokmu zor esim kizdi konuşma seni uzuyor diye benim minicik bebeğimi kıskandı hareketleriyle tavriyla cok uzgunum cok yıprandım Allaha havale ettim. Buraya kadar okuyan Arkadaşlar varsa tesekkur ederim.kimse icin kendinizi uzmeye gerek yok ben bunu sonradan anladım bu dunya hassas kalpliler icin cehennem