Kızlar merhaba ben eşim ile 6 yıllık evliyim. Hemen konuya giricem eşim dort kardeş 2 kız iki erkek. Eşimin benimle yaşıt evli bir kız kardeşi var. Birde bende buyuk eltim var 17 senelik evli eltim ile cok bir sorunumuz yok ara bozucu kıskanc gorumcem hic bir zararım yok yinede sevmez beni dışlar. Benim le cıkarı olunca konuşur sadece onun dışında aramaz sormaz diğer yengesi ile sıkı fıkı yengesi kızsa bağırsa hic darılmaz ben bişey yapsam kotu alıngan kıskanc olurum bu kadın benim dengemi bozdu... Nasıl olduğuna anlam veremiyorum mesala gecen nişan vardı bende gittim beni yine herkesin icinde dışladı ve tek kaldım bana bunu her zaman yapıyor ve ister istemez yuzumun duşmesine sebep oluyor bana yakın oturyor kendisi eltim aile apartmanın da biz eşimle ayrı bir semtte ev aldık ve gorumcem yakın bana gelmez her Allahın gunu eltimde ama cocuğu falan bakılacak olsa bana yazar dun yazlığa goturmuş eltimleri bizi davet etmedi onlarca story paylaşmış benimde kendi aile tarafımda cevrem var ama bu insan boyle yaptıkca kendimi salak saf dışlanmış ve sevilmeye laik gormuyorum bir oyle bir boyle bir iyi bir kotu benimle arası yok ben ne yapabilirim kızlar hem kus durmayıp hemde buna ders vermek istiyorum cok iyi niyetli duşunuyorum bir yazsa konuşsa iyi sanıyorum sonra ben uzuluyorum ne yapabilirim.