Abla şimdi nereden nasıl başlayabilirim inan bilmiyorum ama başlamam gerek .
Herşeyi acıkca yazıyorum net bi cevap alabilmek icin .
Abla ben yaklaşık 2 yıl once biriyle sevgili oldum sevgili olduğum kişinin de gecmişinde bildiğim tek sorun boşanmış olması kısa suren bi evlilik ve akraba evliliği teyze cocuğu sevgilimle eski eşi psikolojik sıkıntılardan dolayı boşandılar . Gelelim sorunlar kısmına babamı hic bi şekilde ikna edemiyoruz abla defalarca aranma , birilerini araya sokma benim araya girmem vs vs yok yok nuh dedi peygamber demiyor dediği şeyler kacarsa kacsin s.ktrsn gitsin gibi cumleler ve beni aşağılayıcı şeyler yok bunun neyini alcaniz kendine hayri yok odasından cıkmaz kendi evladini guzel olmayisiyla bile rencide etti sevgilimin ailesine karşı vs vs sevgilim kacalım diyor ne zamana kadar surecek bu şekilde diyor baban zaten istemiyor diyor falanlar filanlar geleyim benim korkularima abla benim 2 kardeşim de zihinsel engelli 3 kardeşiz babamın hic bı zaman umrunda olmadik ne kardeşlerim ve ben nede annem varsa yoksa dışardaki insanlar hayatı boyunca bizi gormezden geldi umursamadı ben sevgilimin gidelim sozune gitmek istiyorum ve sonra duşunmeye başlıyorum başladıkca da işin icinden cıkamıyorum babam birdaha sittin sene benimle konuşmaz ki zaten konuşmuyoruz ve tehdit ediyor annemi kardeslerimi koz olarak kullanıyor gorusturmem bı daha bu eve ayak basamaz vs vs . Abla ben artık uykularimdan kendimi ipte asılı gorerek uyaniyorum surekli intihar duşunuyorum en acısız nasıl olurum falan arastira arastira kafama yatan asmak oldu ondan ruyalarima girdi heralde psikolojim o derece bozuldu ne yapmam gerek bilmiyorum geleyim anneme annem sesini cıkaramıyor birşey diyemiyor babamdan korktuğu icin anneminde arkada destekcisi yok abla 1 sene oldu uğraşıyoruz napsak olmuyor herkesin ağzında ayrıl ayrıl herkes beynimi dolduruyor salak biriyim birazda kim nederse kafam gidiyor hemen inaniyorum uzuluyorum gunlerce yemek yemiyorum ağlıyorum ne yapacağımı bilemiyorum beynim durdu olmek kolay geliyor kacmak zor geliyor tanimlayamiyorum kimden niye kaciyorum bana hayatı boyunca babalık yapmamış birinden kendime işkence etmek zor geliyor abla ne hayal kurabiliyorum ne yaşayabiliyorum odamda 4 duvar arasında delirmeyi bekliyorum ben babamdan baba olmasını bekledim 23 yaşıma kadar yapmadi yapmiycakti hayati boyunca hic bı anımda yanımda olmadı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bana bi akıl ver lutfen abla kusura bakma uzun oldu hakkını helal et .