Merhaba biraz uzun olacak ablalarım kardeşlerim hakkınızı helal edin , kısa kesmeye calışacağım..

Ben annemin bana hamile kaldığında istemediği aldırmak icin hastaneye gittiği ama orada onu bir teyzenin ikna ettiği ve o sayede dunyaya gel bir kız cocuğuyum, kurt bir ailenin kızına sevgisini belli edemeyen anne ve baba ile buyudum ne başım okşadı ne bikere opup sarıldılar kokladılar,, Ben herzaman saygılı olmalıydım yuzume tukurseler bile ses cıkarmamalıydım, hastalandım yatağa girip uyuduğum icin dayak yedim, camdan dışarı baktığımda annem sen o,,,,, sun niye camdan bakıyorsun diyip dayak yedim,, babam annem ne derse onu yapan annemin emrine amade bir babaydı, sev derse severdi sov derse soverdi,,abimde vardı ama abim annemin goz bebeğiydi ben kız cocuğuyum sesim cıkmamalıydı hic ailemin yanında başı acık gezmeyi bırakın boynumdaki iğneyi cıkarmam yasaktı,, kısaca cok baskıcı bir ailede buyudum okuldan aldılar bende medreseye gitmek istedim cunku 10 yaşında evde bulaşık yıkayıp sabunlu bıraktığım icin pilavı tuzlu yaptığım icin hakaret ve dayak yemekten cok yorulmuştum, belkide hayatımdaki en doğru karar medreseydi orada hocam benim annem oldu hastalamdığımda evde yatamazdım ama orada hocam beni yatırır ateşimi duşurmeye calışır dua okurdu boyama kitapları alırdı kotuleşirsem hastaneye gotururdu, o benim hissettiğim gercek annem Allah ondan razı olsun, sonra o hocam evlendi gitti ben 14 yaşına gelmiştim ve hafız olmuştum herkes biran once cuma gununu bekleyip annesine evine ve o guzel anne yemeklerine kavuşmak isterken ben eve gidip direk mutfak temizlik iş guc yapacağım icin gitmek istemez uzulurdum ama kimseye belli etmezdim, anne keki nasıl olur, yada annenizin mercimek corbası? Annemde yapardı corba ama banada 'utanmıyormusun icmeye kocaman kız oldun ben sana hizmet ediyorum' deyip dişlerini sıkar gozlerini buyuturdu corba boğazımda duğum oldu o carbanın tadını hic alamadım, insan corbaya hasret kalırmı?, kalıyor işte neyse yaşım oldu 17 Bi gorucu geldi benim icin kurtuluş yoluydu kabul ettim icime sinmişti evlenme surecinde annem paramız yok ceyiz yapamayız dedi yine gercek yuvam medresemden yardım geldi herkes bana ceyizlik eşya almıştı 1 kamyon eşya herşey den cifter cifter nasıl oderim o kardeşlerimin hakkını bilmem, annem tabi yarısını aldı, bunlar abine, bunlar bana benim yok derken annemin izin verdiği kadarını alabildim, 18 yaşına basınca evlendim, eşim benden 10 yaş buyuk ama cok merhametli bir insan Allah razı olsun, annem beni kaynanama cok şikayet etti, bizi aramıyor, yanımıza gelmiyor diye, o yuzden kaynanam beni hic ciddiye almadı, surekli şikayet halindeydi aile apartmanıydı, sabah yanlarına inerdim sadece uyumaya evime cıkardım, ama kaynanama yaptığım temizlik yemek sunumlar gelen misarlerini karşılaşmam ona yetmezdi onu yıkamamı isterdi 1 - 2 defa zorla yaptım ama daha fazla yapmak istemedim kole gibi kullanıldım arkamda kimse olmadığı icin derdimi soyleyemedim 18 - 19 yaşında cahil bir cocuktum, beni hic idare edemediler iki tarafta bana cok yuklendi, eşim cok rahat umursuz bir insandır, ben onunla kahve yapıp sohbet etmek isterim ama bu bile ona zor gelir kredi borcumuz var, Bi eksiğim olsa almaz ama haftada 4 gun halı sahaya gider girişi 25 TL aylık 350 TL gibi bir sigara gideri var ama benim eşimden anca alabildiğim sut parası, 5 kilo sut 50 TL olunca onuda vermez oldu ayda bir sut alır mayalarım onuda en fazla 2 bucuk hafta yettirmeye calışırım, kimseye yuk olmamaya calıştım ama yine yaralanan ben oldum, eşim işe gider uyanınca ararım ne yapıyorsun diye acmaz calışıyor msj atayım derim wp de cevrimici msjıma bakmaz başka vakit ararım acmaz ama insta da cevrim ici, neden yazmıyorsun dediğimde oflar kavga cıkar o yuzden susarım, eve gelir direk uyur yada telefonlar bilgisayarla oynar mac varsa maca gider arkadaşlarıyla caya gider ben evde onu beklerim cocuğumuz yok olmuyor, o yokken bende gezeyim Bi yere cıksam desem dağbaşı market bile yok hicbir aktivitem yok olmuyor, yemek yapar hazırlarım gelmesi gereken saatten daha gec gelir neden geciktim desem kavga cıkar korkusuyla sormam oda soylemez sofrayı hazırlarım ben yedim arkadaşla der, neyse derim zorlamı sevdiricem kendimi cekip gideyim, mesleğim yok, aileme gitsem evlendiriler, gidecek hicbirywrim yok, eşim cok fazla ilgisiz yuzum duştuğunde 2, 3 saat ilgilenmez sonra zorla sarılmaya calışır gıdıklar zorla guldurur, haliyle gulerim sonra gider zorlada olsa gulersem bırakır 'zorla guldurmek yerine halimi hatırımı sor sohbet edelim dertleşelim' derim yine 'oooof sen niye boyle yapıyorsun ya yorgunum' der sonra maca cağırırlar caya cağırırlar 5 dkk da o yorgunlukla evden fırlayıp dışarı cıkar, şimdi ben ne olmuş oluyorum bu evde? Ben daha kaac yaşındayım neden evlendim neden okumadım neden ailem beni bukadar kısıtladı, niye arkamda durmadılar, bir goruşte aşık olunacak, başa bela olunacak bir insan değilim ki, kimseye Bi zarırm yoktu o kucucuk yaşımda kime ne gibi Bi kotuluğum vardı ne yaptım onlara bilmiyorum şimdi ağlıyorum gitsem gidemiyorum kalsam sığamıyorum, gun gectikce eşim değişiyor ilgisizliği artıyor konuşsam anlaşamıyorum, senle iletişim kuramıyorum dediğim zamn bile kavga ediyoruz, ama ben hala cocuk olsun istiyorum, herkes tarafından manipule edilmiş gibi hissediyorum okadar cok anlatamadığım şey varki ben ne yapıcam arkadaşlar? Gitmek istiyorum kaybolayım kimse bulamasın beni, kimseye muhtac kalmadan yaşamak istiyorum, cok ilgisiz bir Eşim var cok ne yapıcam ben nasıl bir hayat yaşıyorum? Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?