Sevgilimle uzak şehirlerdeyiz corona yuzunden yuzyuze goruşemiyoruz. Neredeyse 1 aydır bana soğuk davranıyor. Eskisi gibi ilgili değil. Butun bir gun sadece gunaydın aşkım mesajı yazıyor. Icerisinde sevgili olduğumuzu belirten tek cumle bu. Onun dışında ben aramasam aramıyor. Nasılsın ne yapıyorsun, ozledim seviyorum tarzı şeyler demiyor. Sadece arada arkadaşıymış gibi soğuk 1 2 mesaj atıyor karikatur tarzı şeyler gonderiyor. 1 aydır ikimiz de evde karantinadayız. Şirketi onu ucretsiz izne cıkardı calışamıyor. Hep bu yuzden canı sıkkındır o yuzden boyledir duzelir dedim. Ama bi insan sevgilisine de bu kadar soğuk olur mu? Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum. Gunlerdir arada kendi kendime ağlıyorum benden soğudu ayrılmak istiyor sanırım diye. Bu olaylar olmasaydı bu ay ailesi istemeye gelecekti. Birlikte mutluyduk. Nasıl boyle olduk bilmiyorum. O soğuk oldukca ben sıcak oldum işe yaramadı. Şimdi ben de ona soğuk davranıyorum onun bana yaptığı gibi. Sadece gunaydın ve gerekmedikce konuşmuyorum. Bakalım belki boyle kendine gelir diyorum. Ne olur nasil davranmam gerektiğini soyleyin. Konuş derseniz soğudum demesinden ve ayrilacagimizdan korkuyorum