arkadaşlar merhaba sadece icimi dokmek icin yazıyorum. umarım sizi sıkmam.
son zamanlarda kendimi cok hissiz ve boşlukta hissediyorum. sebebi de sanırım eşimin tavırlarından daha once konu acmıştım buraya bir yere gittiğimiz zaman yanıma gelmiyor kendini kaybediyor benimle ilgilenmiyor beni bırakıp ortamdaki başka bayanların yanına gidiyor diye bu durum beni cok fazlasıyla kırmıştı ben bunu unutamıyorum surekli aklıma geliyor beni cok derinden sarstı aslında guvenimi kaybettim şuphelerim arttı ama ben bu durumu duşunup daha fazla uzulmek istemiyorum ama eşimle ortak bir şey yapacağımız zaman acaba yine beni nasıl uzecek diye duşunmeden edemiyorum kafama takıyorum mesela tatil turuna cıkmak istiyorum onunla cunku surekli calışıyorum aynı hayatı paylaştığım icin onunla gideceğim mecburen orda neler yaşayacağım kim bilir yine kimle samimiyet kuracak diye sinirlerim bozuluyor daha gitmeden ben istiyorum yaptıklarını gormezden geleyim ne olursa olsun hayatımı sadece eşime endeksleyip mutsuz olup uzulmeyeyim hayat devam ediyor cunku .Cok yeni evliyim daha birbirimizin huylarını yeni yeni anlamaya başladık mesela ailesinin yanına gittiğimizde ki yakın oturuyorlar surekli birkac gunde bir gidiyoruz benim ailem cok uzak 6 ayda bir goruyorum ailesinin yanına gidince annesinin surekli eşimi ovmesinden ve ailesinin tavırlarından falan eve gelince eşimden soğuyorum bu durumu nasıl aşacağım bilmiyorum kendimi eşim ve ailesi dışında bir hayata adamak istiyorum surekli bunları duşunup yıpranmak istemiyorum sanırım evlilik dort dortluk sevgililik gibi yuruyen bir şey değil bu duruma ne zaman alışacağım bilmiyorum bunlarla yaşamayı oğrenmem lazım sizler de benimle aynı durumu yaşadınız mı sevgililik sonrası evlilik size garip geldi mi nasıl aştınız. zaman ayırıp okuduğunuz icin teşekkur ederim.