Oncelikle selamunaleykum kızlar siteye yeni uye oldum seneler once bu hesabı acmaya calışıp acamamıştım okadar caresiz cıkmazda hissediyorumki kendimi ağlamaktan cogu zaman cenem kitleniyor nefesim kesiliyor ailemle cocugumla 4sene kalmaya ugrastım evin herişi aklinıza ne gelirse cocugum cok hareketli olduğu icin huzursuz bir ortam oluyordu .

cogu kez kavga oldu yuzgoz oluyoruz abilerim ile annem cok uzuluyor benim halime fakat abim gelmeseydin bosanmasaydın diyor .daha agır sozlerde var yazamam kufur degil fakat ağır onurkirici sozler ,ağlaya ağlaya sustum alttan aldım bakiyorum tahammul yok kimse kimseyi cekemiyor bosuna demiyolar Allah kimseyi altın beşiginde babaevine gelmeyi nasipetmesin diye ekmek bolundumu eskihalini almazya bosanınca tamda boyle oluyor lutfen kusuruma bakmayın cok zordayım uzunca yazacagım cocugum 1tane 9yasına gircek 3ay sonra buyudu .eskieşim nafakayı odemiyordu avukata gittim nafakayi yukselttircem cocugum babasında 3.5senedir aile evine getirdim 2sene buramburam istenilmiyoruz ayrıeve cıkmayi istiyorum yapabilirmiyim ilkkez sorumluluk alcam calışma hayatim oldu eskiden 4sene calıştım malesef liseye gitmedim okumadım iş konusunda korkumyok elbet rabbim biyol gosterir korkum tek yasamak zormu okula nasıl getirgotur yapcam uzaklara gitmek istiyorum istanbulda oturmak istemiyorum artık okul tatil olunca artik yenibir hayat yenibir duzen lafsız sozsuz kavgasız huzursuz olmayacagımiz bi ortam istiyorum .4.250 asgari ucret hem okul hem gecinmek faturalar yemeicme kira yetermi korkuyorum cok yapamadi geldi sansim yok. Ya gidicem başarcam ya kalcam hergun kahrolcam yardimlarınızı fikirlerinize ihtiyacim var kızlar

tecrubem yok tek yaşamaya cevreye karşı dul izlenimi vermeden nasıl yaşanılır neler yapılır yuzuk takmak sadece cozum olurmu 1ay bir ise girmistim dul olunca cok satasıyolar napcagimı bilmez haldeyim