Eşime cok kızgınım.
Kuzeninden nefret ediyorum.
Evet boyle tanımlayabilirim ancak duygularımı şu an.
Konuda anlatacağım kuzen şu

Kucuk hesaplar peşinde miyim?

Eşim bir haftadır iş seyahatinde idi. Yarın gunduz saatlerinde donmuş olacak. Acıkcası epey yoğun gecirdi, kızımız da cok hasta idi ben de onunla ilgilendim cok goruşme fırsatımız olmadı. İyi şeyler konuşmaya fırsatımız olmadı yani tek cocuğun hastalığını konuştuk.

Gectiğimiz hafta cok sevdiğim bir sanatcının bizim yaşadığımız şehirde konseri olacağını oğrendim. Eşim icin de benim icin de kıymetli... Gidelim diye konuştuk. Cok da heyecanlıydım kızımıza birlikte gideceğimiz ilk konser olacağı icin.

Gece iyi geceler mesajı yazarken heyecanımdan bahsederek iyi geceler dedim.

Gelen cevap ben unuttum x abim gelecek kendine cekiduzen vermesiyle ilgili konuşacaktım dedi. Verdim veriştirdim senelerdir başkasına camurunu bulaştırmaktan başka hic bir işe yaramayan birine bizim hayalimizi feda ediyorsun falan filan...

Haklısın yoğunluktan tarihi unutmuşum ayarlayacağım dedi ama sinirliyim. Bu adam surekli hayatımızın bir yerlerinde mantar gibi bitiyor. Eşimde surekli vicdan yapıyor herkes sırtını dondu diye. İki saatliğine uğrayıp başka şehre gececekmiş tam konserin olduğu saatler.... Ofkem dinmedi mesajla saydırdım cunku. Kayınvalidemi normalde mudahil kılmaktan hic haz etmem ama şu yeğenini tepemizde alsın oğluna da konuşsun uzak dursun demek istiyorum yanlış hamle mi olur. Kayınvalidemde cok aşırı kızgın yeğenine, beni arkalar diye duşunuyorum. Sabah kahvaltıda da kayınvalidemle birlikte olacağım anlatmak icin aslında ortam cok uygun da nasıl anlatsam.

Olayım ilk sıcaklığıyla yazıyorum bi yol gosterin.

Cok kızgınım.
Eşim kendince sınırını koydu ama yetmiyor. Kendince koyduğu sınır yine kocamın gereksiz insan sevgisi ile dolduğu icin yeterli değil benim icin.
Surekli kendinden, vaktinden odun vermesine katlanamıyorum.

Ya ayarlayamazsa. Arabayı alıp gideyim kalakalsınlar istiyorum ama oraya kadar arac kullanmadım gec saatte o yuzden ne yapmalıyım bilemedim.