İyi akşamlar kızlarım,
2 yıldır bir ilişkim var, arada kavga etsek de guzel giden bir ilişki, bazı olaylar yaşadığımız icin kucuk caplı, cok şupheci davranıyorum bazen istemeden uzerine cok gidiyorum, herhangi kucuk bir davranışında/sozunde sanki bir sorun varmış gibi algılıyorum 6. hislerimin hep cok kuvvetli olduğunu duşunurum benden mi kaynaklı ondan mı anlamıyorum, şuan kucuk caplı olayları burada yazamıyorum ama mesajla ulaşan olursa seve seve yazarım bu konuda akıl almaya ihtiyacım varmış gibi geliyor.
Daha onceden aldatıldım, daha doğrusu başka bir konuda da yazdım 5 yıllık ilişkisi varmış meğer sevgilim dediğim adamın bu olaydan sonra mı boyle oldum sevgilimle aramda gecen ufak şeylerden dolayı mı bilmiyorum lakin cevremdeki kimseye yaşadığım psikolojik buhranı anlatmıyorum/anlatamıyorum.
Ozellikle şu son aylar iş yerimdeki arkadaş sorunu, ailevi kucuk sorunlar derken tamamen yaşam enerjimi umudumu kaybetmiş gibiyim ve dertlerimi hep kendim cozmek isteyen biriyimdir o kadar icimde yaşıyorum ki 24 yaşında cokmuş yorulmuş hissediyorum.
Şuphecilik, insanlara guvenmeme olayını da bir turlu aşamıyorum, duşunuyorum bazen dunyada ne dertler var insanlar nelerle uğraşıyor, cok şukur bugunume diyorum, boyle olunca daha fazla icime donup dertlerimi kendime saklıyorum ve daha da doluyorum, varsa benim gibi hisseden duşunduğunu paylaşmak isteyen yazarsa cok sevinirim