Merhaba,
Eşimle 8 senedir birlikteyiz 3 senedir evliyiz maddi imkansızlıklardan dolayı ancak 1,5 sene once cocuk kararı aldık. Pikos hastası oldugum icin bir kac ay surdu ama sonunda mutltluk bizi buldu. Gebe kaldım. Derken zor bir hamilelik sureci gecirdim. 12.haftada 2li testin kotu cıkması sonrası cvs yaptırdıgımızda bebegmzn saglıklı oldugunu ogrendik ancak ; 20. hafta organ taramasından sonra her gecen gun hayatımız karardı bebegimizin kemikleri , kalbi beyninde hastalık cıktı bunları da her doktora gittiğimizde oğrendik. Buyuk bir şehirde yaşıyoruz neredeyse butun doktorları gezdik ama yok. hastaydı bebegimiz doğsa bile yaşamaz dediler . 26 .haftamızdı.. kurul kararı ile bebegin kalbini gozlerimin onunde durdurup 4 5 saat sonra bebeğimizi aldılar. Adete dunya başımıza yıkıldı haftalarca suren mucadelemiz, hayallerimiz , bebegmiz icin aldıklarımız her şey başımıza yıkıldı. Allah kimseye yaşatmasın .. eşimle 8 senelik birlikteliğimizin en zor sınavını verdik.. Butun bunlar olurken eşimin ailesi nerde miydi? Kendileri araba ile bizden 1 saat uzak bir şehirde yaşıyorlar
Yalan soylemeyeceğim biz evlenirken salon takımımızı aldılar, tv mizi aldılar yardımlarını esirgemediler. Sonucta kendi cocuklarının yuvası icin yaptılar . Ki o kadar belki daha fazlası benm ailem tarafından da hakkıyla yapıldı.
Ama bu kotu surecte arayıp biz bebegmzde ayrılmak zorundayız dediğimizde tamam aldıracağınızda soyleyin geliriz dediler.. Biz bu surecte annemlere gectik cunku ne eşim ne ben bebegmzn eşyaları olan evimize gidemiyorduk. Her gun abim annem abimin eşi babam yanımızdaydı. Bebeği aldırmaya karar verdiğimizden alınmasına kadar 1 hafta gecti. Eşimin 20 yaşında bir kız kardeşi var o da hic aramadı meğer soylememişler bile ona sevgilisiyle festivale gitmiş. uzulmesin diye duyurmamışlar. ama uzulsun ? uzulsun yani yiğeni oluyor 2 3 aylık da değil 6. ayda ne acılarla , hamile oldugumu duyunca onlarla paylaşmak icin havalara ucarak gitmiştik .. şimdi nerdeler diye kalakaldım,
Derken bebeğimiz ile ayrıldık sağolsunlar alındıgı gun geldiler. sezeryan ile alındı yani ben ameliyat oldum goremedim cunku kızımı alınırken goremezdim.. amelyattan 2 gun sonra da geldiler annemlere o kadar kotuydum ki ustelik dogum gunumdu.. ve gorumcem daha sonra bize gelmedi kaynanamlar da olaydan 1-2 gun sonra tekrar geldiler onlar da gelmediler. ısrarla telefonla arayıp durdular ama ben surekli ağladıgım icin kmse ile telefonda konusamıyordum? 1 hafta aldıracagımı bilerek bebegimi taşıdım karnımda, gozumun onunde kalbini durdurdular kızımın.. nerdeydiniz ya? bu olaylardan sonra eşimin babasının iş yeri kapandı biraz kendi istekleri ile biraz kendileri istemeden , sonuc ne oldu derseniz bizden maddi beklenti icine girdiler.. cocuğun testlerinden dolayı zaten alıp başını giden borclara ek ; gorumceme para gonderme kayınbabamın borclarına yardım etme zorunluluğumuz varmış gibi davrandılar,
gorumcem kyk dan kredi almayıp geri odeyemem ben diye duşunurken bizim maaş bağlamamız lazımmış, gezmesi icin ucak bileti almamız lazımmış .. ben şimdi tekrar hamileyim ve onlara değil duyurmak bebegmı gorsunler istemiyorum .. bir de suclu ben oldum 6 ayda kac kere aramışım ki aradıklarında cok konusmamışım .. goruntulu aramalarında gobek mi atmalıydım? benm evladım gitti.. 6 ay sonra zahmet edip kalkıp bize gelen gorumcem eşime bana maaş bağlayacaksın . ben gezemiyorum beni istanbula gondereceksin diye tutturdu.. ben daha fazla sakinliğimi koruyamıyorum.. onceki gebeliğimde 6 aylık hamile fabrikada ne şartlarda calıştım ? bebegimi kaybettim 1 corba yapmadınız bana 2 kutu meyve suyu yarım kilo kuru pasta ile geldiniz ? ne istiyorsunuz benden ...ne yapmalıyım???