Arkadaşlar Merhabalar,
Sorundan ziyade benim gibi benzer durumları yaşayanlar var mı merak ediyor ve fikir almak istiyorum.
Benim nişanlımın cok sevdiği, cocuklukları beraber gecen bir kuzeni var. Neyse tanıştık ettik cocuğu da cok sevdim cok efendi birisi.
Gel gelelim eşinin sinsi olduğunu duşunduğum icin kızı gormek adını bile duymak istemiyorum.
Neler olduğuna gelince;
- İlk gittiğimizde yardım etmek icin mutfağa gittiğimde bana nişanlımın eski sevgilisinden bahsetti (en yakın arkadaşının kız kardeşiymiş). Ayy yanlış anlama gozleri cok guzeldi, ahhh yanlış anlama sacı başı cok guzeldi diye diye ustu kapalı anlattı. Direk eski sevgilisi demedi şoyle dedi benimde aysun diye cok yakın bir arkadaşım var bugun oda gelecekti gelemedi bir kız kardeşi var gorsen.... diyerek tum hunerlerini saydı. Daha once nişanlım aysundan ve kız kardeşi ile olan gecmişinden bahsettiği icin eltinin kimden bahsettiğini anladım.
- Nişanlımı her kuzeni aradığında telefona elti cıkıyor ve uzun uzun anlatıyor. Ay bende işten geldim şoyle cocukla ilgilendim bilmem ne yaptım iki saat anlatıyor. Nişanlım ayıp olmasın diye kısa kısa cevaplar veriyor ve kuzeniyle goruşmesi kız yuzunden en fazla 10 15 dk suruyor.
- Herkesin yanında ve surekli olarak (benim ailem, eşinin ailesi, nişanlımın ailesi) kendi eşini kotuleyip benim nişanlımın ne kadar iyi olduğundan bahsediyor. Birgun yine bana mutfakta cok şanslısın valla buldun fıstık gibi cocuğu ah ahhh diyerek ic cekti. He bir de şey var ayy canım biz senin nişanlınla cekirdek citlemeyi cok severiz, biz şu dizileri izlemeyi cok severiz, nişanlın bir ara bize her geldiğinde bizim en sevdiğimiz cikolataları alır. alsın napim yani

- Surekli nişanlımı arayıp hep beraber her haftasonu plan yapmaya calışıyor. İkisine hayır desek birine yine tamam diyoruz. Nişanlıma eskiden bu kadar goruşup goruşmediklerini sorduğumda ayda 1 falan goruştuklerini soyledi onun da garibine gidiyor.
- Ben mustakbel kayınvalidemin evine gittiğimde (nişanlımın kız kardeşinden oğrendiğini duşunuyorum) hemen oda geliyor her muhabbetin icinde artık cok sinir olmaya başladım. Ve kayınvalidemin evinde yine başlıyor ayyy ben bu aileyi cok seviyorum cok değerliler cok kıymetliler..... Bunları anlatırken gozu surekli nişanlımı arıyor.
Belki eleştireceksiniz ama gercekten hareketleri cok yapmacık. Nişanlım ile aramızda bir sorunumuz yok ancak surekli sesli ya da goruntulu aramasından cok rahatsız olmaya başladım. Nişanlımda aynı şekilde buna nasıl engel olacağımı bilemiyorum diyor.
Sizde de boyle durumlar var mı?
Ozellikle sizce ben asaletimi bozmadan nasıl davranmalıyım?
Not: Doğru kuzenin eşi elti olmaz dostlar. Nişanlım kuzeniyle kardeş gibi olduğu icin sanırım bana elti gibi geldi

Nişanlımla kuzeninin erkek erkeğe cıkmasına musade etmiyor. Sadece nişanlımla değil kimse ile erkek erkeğe cıkmasını istemiyor.