Merhaba sevgili KK ailesi. Bu konu benim canımı yaktığı icin sizlerle paylaşmak istedim. Ben istemediğim bolumu daha fazla para kazanmak icin bıraktım. Cunku daha guzel bir gelecek inşa etmek istedim kendime. Gecenlerde anne tarafından uzak akrabamızın cocuğu baba parasıyla araba almış. Babası doktor cunku. Kendisi de benden 1 yaş buyuk, uni okumamış ve kuryelik yapıyor. Helal kazanca hic lafım yok zaten onu anlatmak istemiyorum. Annem normalde bu konularda "aaaa okulunu okumamış goruyor musun" der ama "bak bak para kazanıyor valla helal olsun" dedi. Benim babam yok oldu. Ustume kalan para da yok. Okumak ve kendi yolumu cizmek zorundayım. Zor bir yol, motive olmam lazım ama maalesef. Kuzenim kocası sayesinde Amerika'ya taşınıyor. Sıfır cabayla hem de. 20lerinden beri 100 kere nişan attı. Surekli evlendi ve boşandı. Annem burnumu dışarı cıkarttırmıyor ama koca kontenjanından Amerika'ya taşınan kuzenimi goklere cıkardı. Uzgunum anne. Beni Amerika'ya aldıracak bir kocam yok. İmalarına dayanamıyorum artık. Bana ne yapmam gerektiğini soyleyebilir misiniz?