Merhaba oncelikle nişanlımla aramın cok iyi olduğunu belirtmek isterim Biz birbirimizi cok seviyoruz şu ana kadar da cok şukur buyuk kavgamız olmadı uc aydır nişanlıyız 4 ay sonra nikahımız olacak ama bu stresler hic bitmiyor nişan doneminde nişanlığımı alırken 3000 lira 5000 lira Bir nişanlığa verip karşı tarafı da zorlamak istemedim ve sade bir elbise aldım nişanda takılan takıları hicbir yere kullanmadım bunları altın yapıp Nişanlım ve ben icin bir kenara ayırdım mobilyaları evlendikten sonra eşim ve ben odeyeceğim Duğun yapmayacağım sade bir nikah ama gelgelelim takılacak bilezik konusunda aileler bir turlu anlaşamıyor. Nişanlımın ailesiyle birlikte aldığı evde yaşıcaz kardeşiyle ortak almış oldukları arabası var kiraya cıkmıycam yani. Takı konusunu bize sorduklaeında babam siz ne duşunuyorsunuz diye sordu once ama net bi cevap alınmadı kayinvalidemin tek dediği şey bana bırakın demekti babam da net bi cevap almak icin bırakalım da butcene goretahmin de bulun en azindan dedi kafasında bi denge kurmak icin. Kv belki 2 belki 3 olur bilemem dedi babam da gerildi tabi paran 1 taneye yetse 1 tane mi alacaksın diye bizim ve babamın kafasındaki 4 bilezik 1 takı setiydi ama ben sırf gosteriş icin takı setine okadar para verdirmek istemedim onun yerine 5 bilezik yeterli dedim netleşemedik 2. Gelişlerinde bu konu netleşsin diye geldiler ve 5 bilezik tamam dendi daha sonra 1 ay sonra kuyumcuya gidildi ve 3 tane alındı o anki ellerinde olan parayla. 2 gun gecmeden nişanlım annesinin baska bilezik yapamayacağını ve paralarının bukadara yediğini soyledi. Ben konuyu sonra konuşmak istedim cunku altın icin tartismak istemiyorum sevmiyorum. 2 gun sonra anneler gunu icin saatlerce hesiye arayıp kutlamaya gittiğim kv dem bana orda bu konuyu actı cok moralim bozuldu ve hic cevap vermedim konujun ardından kalktim eve gittim. Bu arada yolda nişanlım la da tartışıyoruz ben oraya niye gitmişim neler soyleniyor bana. Bu tartışma buyudu tabi bu sırada nişanlım da 3 ten fazla gercekten olmuyor başka alacak gucum yok diyo benimle para icin mi evleniyorsun dediği yerden ben bi koptum indim direk otobuse bindim bize geldi o da oturduk annemle konuşuluyorken babam geldi kinu buyudu sesler yukseldi iki tarafta inada bindi artık babam 5 olacak onlar 4 olacak diyo. Ben ailesiyle gelmesini oturup konusulmasini istedim gece 1 de bize geldiler yine Ayni konuşmalar inatlaşmalar benim 2 oglum daha var ben buna ne yapiyorsam digerlerine de onu yapmak zorundayim diyor hep, ben o zaman kiraya cıkarım evinizde oturmiyim kiracıdan kirayi almaya devam edin ama mobilyaları ben odemem o zaman dedim ve bir hışımla kv dem kalk kalk gidiyoruz bunların herseyi para olmus diyip cıkıp gitti. Babam icin herseyde hakli demiyorum sinirli inatcı aksi biraz ama o da şunu duşunuyor ben elimden gelen herseyde makul davranıp kimseyi yormadim buna da cabalıyorum ve o da bunu gordugu icin bu bari olsun yani diyo. Biz birbirimizi gercekten cok seviyoruz bana hic saygisinı bozmadi bugun oturduk ikimiz dedim 4 e ikna edicem babami bi şekilde ama sen de 1 bilezik daha al evlendikten sonra ikimiz odeyelim bunu annene yansımaz kardeşlerine de yine 3 bilezik yapar sonucta bunu biz odicez dedim yani yine elimden geleni ardima koymadım yeterki biz mutlu olalım hemde iki tarafın da dediği olmasın diye. Şimdi size sorarım burda yanlis yapan kim yada ben mi yanlış yapıyorum ailem benim herseyim onları asla kırmak uzmek istemem ama nişanlım da oyle.