Daha onceki konularımı okuyup yorum yapan herkese teşekkur ederim. Ben gercekten ayrılma kararını kesinleştirdim aklımda. Bugun bir şey oldu ve şu anda neye uğradığımi şaşırmış haldeyim. Bana oğlen "Gel kendini affettir,bu senin son şansin. Bir daha kimse seni benim kadar cok sevmeyecek, sana verdiğim herşeyi başkasına vereceğim. Ben sana karşı melek oldum hain nankor olan sensin. Benim ailem sevgi dolu ama sen hainsin dedi. Ben bu laflar karşısında yerimde duramayıp ofisine gittim. Senden tek istediğim olgun olmandı,onu da yapamadın gibi şeyler dedi. Aileme saygı gostermiyorsun dedi. Sonra cinsellik istedi reddettim. Son bir kez deneyelim,emek verelim ilişkimize dedim. Cok emek vermek istiyorsan beni boşalt s* git sonra tinderdan bulduğum kızlarla devam ederim,sen buradan gidince benim ne yapacağımı nereden bileceksin dedi (sozde bu lafı igreneyim diye demiş) ve sana olan sevgim bitti defol git diye bağırdı. Ol geber senden kurtulmak istiyorum dedi. Ben tamam herkes diyordu ben de diyordum cok iyi biri değil ama bu kadar bağırıp tehdit edip olmemi isteyebileceğini duşunmezdim. Gercekten korktum ve daha gecen hafta beni hic bırakmayacağıni cok sevdiğini olup bittiğini soyluyordu. Gercekten zamanında bu kadar inanıp guvendiğim hayaller kurduğum biri bana gitmezsen seni mahvederim falan dedi. Dedim ki iyi ayrılmak istiyorum kırıp dokmeyelim ama olmadı. Sonra bana seni cok seviyorum ama artık cok yoruldum cocuk olmandan boşver bitsin dedi ve ben bu lafların arasında sıkıştım. Ben ona sarılmak istedim son kez ama annesini aradı gul ofiste zorla duruyor diye. Kadın gelip attı beni. Hepiniz bu sevgi değil dediniz cok haklısınız.