Bundan 7-8 ay once şans oyunu oynamıştm eşime soyledim ilk birşey demedi ama sonra para kaybedip tekrar oyuna para atınca bak cok kotu bozuşuruz diye kızdı bende bir daha oynamadım, bu arada ufak bir paraydı, en fazla 200 tl kaybetmiştim.
Şimdi son 2 haftadır yine aklıma geldi, evde tum gun inzivaya cekildiğim bir donem , sınava calışıyorum. kafa dağıtmak icin ufak ufak oynadım, zararım olmadı, kÂrım da olmamıştı. Eşime de soylemedim birşey sanmasın diye cunku kaybedersem de oynamayacaktım, zaten fazla param da yok. Kendi hesabımda 2. el satıp kazandığım paralar duruyordu.

Neyse , ben bugun bizim icin baya iyi sayılabilecek miktarda kazandım. Tabi gaza gelip tekrar oynamayacağım ki bu para da gitmesin. Bunu eşime soylemek istiyorum , hatta paraya ihtiyacı var ona vermem lazım. Ama eşim cok tuhaf biri ne tepki vereceğini hic kestiremiyorum. Belki de guzel karşılar bilemiyorum ama onun ruh hali tuhaf. Yani bana karşı buyuk bir tavırda alabilir. Soğuk bile davranabilir. Yabancıymış gibi buz gibi kesildiği donemleri olmuştu ben şok oluyordum, boyle seven biri bir anda nasıl değişiyor diye. İşte ondan korkuyorum yine boyle bi hale girerse diye.