Merhaba herkese konuyu bdv ’ye mi acsam yoksa cinsellik bolumune mi yazmalıyım bilemedim cinsellik konusunda bir derdim var cunku

Hemen konuya geciyorum; konu biraz +18 şimdiden soyleyeyim. eşimle 4,5 senedir birlikteyiz cinsel hayatımız ikimiz icin de oldukca keyifli ikimizin de enerjisi cok yuksek. Ben 1 yıldır sağlık sorunları nedeniyle calışmıyorum bu surecte yine sağlık sorunlarım nedeniyle bir bebeğimizi aldırmak zorunda kaldım cunku bobrek ve şeker hastasıyım ve değerlerim hic uygun değildi. Surec bebek icin de benim icin de cok riskliydi. Neyse bu zorlu surecten sonra bebek olayını ertelemeye, benim sağlığıma odaklanmaya başladık.
Kendisi işi yoğun olduğu donemler max 1 gece ofisinde kalıp ertesi gun eve geliyor. Gecen gun eve geldiğinde instagramına bakıyordum keşfet kısmında acık secik kadınlar vardı ama arama gecmişi temizdi. Cok takılmadım cunku bazen ben de bişeyler izliyorum evde o yokken falan. Neyse o gece birlikte olurken ofiste takılıyo musun dedim o da evet dedi, bana sordu ben de evet dedim ne izliyosun dedi falan konu birden fantezilerimize geldi biraz da birbirimizi gaza getiriyorduk. Neyse bi fantezisini anlattı; benden 3 tane daha varmış ( boyle diyo cunku o esnada başka kadınlardan bahsetse koparıcam biliyo

Kızlar hem acayip bozuldum hem de cok gaza geldim spor ve diyet konusunda. Evet kimse kimsenin gercek fikirlerini bilemez hepimizin bazen nefsi kayıyor. Birilerini guzel/yakışıklı bulmamız normal. Ben o instagram modelleri gibi olamam kendi de oyle bi kadını tavlayamaz zaten bu okey ama ilk fantezisine cok uzuldum ya beni yeterli gormemesine. Normal hayatta cok cocuk istediğini biliyorum zaten ama benim sağlığım itibariyle bunu yapabilmem mumkun değil, kendi de birlikteliğimizin en başından beri bunu biliyordu. Bana bu fanteziyi anlatırken sanki sırf cocuk sahibi olabilmek icin ileride başka kadınlar soz konusu olabilecek gibi hissettim. Belki de kuruyorum kafamda bilmiyorum kızlar, oyle dertleşmek istedim. Fikirlerinize sohbetinize ihtiyacım var