Merhaba, 15 gunluk bir ilişkim var yani 15 gundur konuşuyoruz ve bugun 3 ya da 4. buluşmamızdı, sevgilim cinsel yaklaşımda bulundu ancak ben henuz hazır değildim. Daha cok alışmak istemiştim. Kendisinin isteğine olumlu yanıt vermediğim icin bana tavırlı davrandı bizden olmaz vs gibisinden. Bi de ısrarla opmeye falan calıştı ve ısrar etmese belki karşılık verecektim o ısrar da soğuttu beni. Sizce boyle davranması cok kaba değil mi ? Yani kabul etmediğim icin yaptığı tavır. Ben onu arzuladığımı ancak henuz bunu gercekleştirmek icin hazır olmadığımı mesaj attım. Tam o an geriliyorum sacma sapan şekilde alışsam cok goruşmuş olsak sorun olmayacak belki. Evimden cıktıktan sonra beni de engelledi ben de sinirlendim onu engelledim. Zilim caldı kapıyı actım ve onu gorunce iceri gelmeye hazırken elimle de dur yaparak ‘gelme! ’ dedim. Engeli de kaldırmış. Daha sonra aradım konuşup ayrılmayı duşunuyordum zaten ve telefonu acar acmaz ‘Kapıdan adam mı cevrilir ’ diye bağırınca da sinirle tek kelime etmeden telefonu yuzune kapadım. Bana karşı daha hassas davranmasını bekledim aramızda zaten 15 yaş var bakire değilim ancak fazla tecrubem de yok. Bir de şoyle bir huyu var fotoğraf atıyorum masada neden iki bardak var misafirin mi vardı vs diye soruyor ancak evime geldiğinde masa uzerindeki fotograflarıma bakmadı dahi. İlgileniyor mu ilgilenmiyor mu benimle anlayamadım. Biz cıkmazken bile ben onun sosyal medya hesaplarından tum fotoğraflarına bakmıştım. Siz ne duşunurdunuz ne yapardınız aynı durumlarda merak ediyorum.