Selaaam bugun farkli bir soru ile buradayimm hadi gelin bunu tartışalım. Konu ise sosyal medya. Genelini biliyoruz zaten ozellikle tek bir uygulamada hikaye paylaşırız genelde. Fakat gozlemledigim kadariyla bazi insanlar aşırı story paylaşıyor gittigi yer vs. Başta guzel buluyorum, cekim olsun fotoğraf acısı olsun hoş diyorum, sonra donuyorum kendime, o kadar story paylaşip ediyoruz ama, neden hic o anın tadini cikarmiyoruz? Belki o sure icerisinde o yaşadığımız andan daha cok verim alacağız. Bazen bu konuda ben de cok kararsizlik yaşıyorum bir yanim diyor cek gitsin ne kadar vaktini alir, (bu arada baya aliyor, başkalarının hikayelerine bakayim derken vakit gidiyor) diğer yanim ise birak su telefonu anin tadini cıkar be kizim diyor.. Ozetlemek gerekirse bence ikisi arasinda bir doz olmali. Ya sizce?
- Objektif yorum yapıp veyahut şahsi duşuncesini uygun bir uslupla dile getirenlere cok teşekkur ederim. Herkese iyi geceler diliyorum.
Yani susayim susayim diyorum ama fenalik geldi artık. Arkadaşlar sizin paşa gonlunuz hikaye atmak istiyorsa atar atmak istemiyorsa atmaz , benim paşa gonlum ise aha buraya yorum yapmak isterse yapar istemezsem yapmam. Bu kadar basit. Cok tuhafsiniz cidden şurada iki konuşalım dedik lafi agzimiza tikamakta ustunuze yok yani helal olsun Neyse kurcalamaya devam edin ben kacıyorummm