Kısaca anlatıyım sizlere, bu işe kasım ayı başı gibi başladım diyeyim. 1-2 video attım. Izlenim alamadım hic. Bir tane kanal acıp, yabancı icerik yukledim. 2 video ile aşağıdaki resimde gorduğunuz ilk 4-5 gun idare ettim. Sonra 1-2 video daha attım. Ve şu anda sadece kanalımda 6 video var. Başlarda yukluyordum ama 1 hafta gecmesine rağmen izlenme 5-10 oluyordu. Bende kaldırdım hep. İlla ki videoları arttırmam gerekiyor. Benim sorum bu video izlenimlerini ve kanalımıza gunde 1-2 bile olsa aboneleri nasıl cekebiliriz. Dun attığım bir video (yaklaşık 30 saat once) şu an izlenmesi 510. ve en cok izlenen videodam ilk attığım video, o da 1,642'de. kanalım karışık. gunluk videolar tarzında bir yapısı var. ve bazı kaynaklardan bulduğum beğendiklerimi yukluyorum. bundan sonra gunde minimum 3 video atacağım zaten.
Son olarak gidişatım sizce iyi mi? İyi-kotu her yorum beni eğitecektir bu konu hakkında. Lutfen yazarsanız sevinirim.
Biraz karışık aktarmış olabilirim ama umarım anlamışsınızdır, şimdiden hepinize teşekkurler. Bol kazanclar dilerim.

(0.24 TL'de 9Kasım'da yansımış. 2 izleme 1 tık'tan. o fotoğrafta yok. bilgi olsun.)