Vatkenaydusamtayms .!.:
Genişletmek icin tıkla...
Genişletmek icin tıkla...

Allah yardımcın olsun kardeşimgecen gun ben yine yanlızlıktan bunaldim ve odamda ağlamaya başladım bana bakmaya yanima geldi ve biz 3 yada 4 saat belkide daha fazla uzun uzun herseyi konustuk bana kisaca olarak gecmişte onun ailesine soylediklerim kendi ailemden ustun gormem ona zamn zamn kavgalarda ettiğin kufurler ve her defasında onu gecmişte yaptığı şeyler yuzunden yargilamamdan bıktığını ve bu yuzden bazı şeyler den sogdugunu sakın kafa istediğini ona dırdır yapmamam gerektiğini soyledi bende duşundun ve dedim ki hic bisey tek taraflı gercekleşmez ben bisey yaptıysam yada soylediysem beni kışkırtan ve o noktaya getiren bi olay vardır dedim kimse durduk yere konuşmaz bana da tak etti dedim sana sevgi gostermiyorum bana bağırıp cagriyosun kufur ediyosun ben kendi kendime cozdum o olayı sende dene fazla duşunceye boğma kendini benden bisey bekliyorsan kendini duzelt once kimse icin bana baskı yapma ben kendimi bilen bi adamım vs vs vs bole uzadı sonuc ne madem sogdunsonuc ne napiyoruz dedim uykum var işe gidicem sabah dedi uyudu. Aslında herşey acık ve net gibiydi benim icin ondan sonra aglamadimda dusunmedimde zamana bıraktım allh buyuk herşeyin hayırlısı cumlemiz icin de dedim