herkese selamlar oncelikle, kısaca anlatmaya calışacağım hemen
Oncelikle ben şu an sevgilim ile beraber yaşıyorum (Konu ile alakası olduğu icin belirttim) Benim uzun suredir tanıdığım bir arkadaşım var ancak ortak cevre dolayısıyla 2 senedir daha samimiydik. Bu arkadaşla 4-5 ay kadar once de bir şirkette beraber calışma fırsatımız olmuştu ancak şok edici bir şekilde kendisi kariyer ve para hırsıyla beni ufak ufak manipule etmelerle başlayarak mobbinge maruz bıraktı ama oyle sinsi ve başarılıydı ki uzunca bir sure bunu kabullenemiyor oluşumun psikolojik sorunlarıyla boğuştum. Durum oyle bi noktaya geldi ki severek koşarak gittiğim işten soğumuştum.
Bu olaydan sonra hafızamı surekli yokladım, surekli duşundum hatta bir ara oyle cok duşundum ki bu durum bende kompleks yaratıyor sandım cunku beraber calışırken ozguvenimi yerle bir etmişti ve aslında bu insanın başarı, statu ve para icin gozunun kimseyi gormediği anlara tanık olduğumu fark ettim ayrıca o kadar manipulatif birisi ki hayatında herkese buyuklu kucuklu toksiklikler yaşattı
Şimdi konuya gelecek olursam bu arkadaşım beraber yaşadığı sevgilisinden ayrıldı ve tum eşyalarını toplayıp bir sure bizde kalmak istediğini soyledi. Ben de her ne olursa olsun zor durumda olduğu icin ve benden yardım istediği icin kabul ettim ( Bu arada ev bulana kadar kalabileceği bir suru alternatif ev var ama ısrarla tum alternatiflere burun kıvırıyor)
Yaklaşık 2 haftadır bizimle yaşıyor ve ben bana bu kadar psikolojik baskı yaşatıp, travma yaşatan kişiyle her gun yuz yuze bakmak zorunda kalıyorum bu sebeple elimde olmadan suratım asılıyor o da bunu anlayıp benden mi rahatsız oluyorsunuz diyerek zan altında bırakıyor (aslında doğru ) ama tıpkı şu an ayrı olduğu sevgilisine yaptığı gibi manipule ede ede bunu dedirtip bizi kotu gosterecek aklınca
Utanmadan bazen durduk yere bizimle ters konuşuyor, baskın davranmaya calışıyor bugun en son başka arkadaşlarımız da bizdeyken erkek arkadaşımın soylediği bir şey konusunda ters ters konuşarak fikrini belirtti ben de en son dayanamadım “Ne senin bu triplerin ya tavırlarına dikkat et biraz” dedim bunun uzerine baya bi tartıştık ve gitti
Herkese benim onu evden kovduğumu falan anlatıp tonla mağdur edebiyatı yapmış ama ağzımdan oyle bi kelime cıkmadı bile ayrıca da eğlenmeye gittiği arkadaşlarında kalıp kalıp sabah buraya donmeyi biliyor gitsin onlarda kalsın diye duşunurken buluyorum kendimi sonra bu kadar kotu kalpli olma diye kendime kızıyorum ancak bana yaptıklarını hazmedemediğim icin duşunup duşunup kinleniyorum resmen şimdi ben onun bu yarattığı imajı nasıl temizleyeceğim?