Merhaba evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en buyuk sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Cocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hic bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tup bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuc. Eşimin ailesi tedavi gorduğumuzu biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın demiş. Artık o kadar cok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da boyle demesini beklerdim. Hala caresine bakın diyorlar ya. Cok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yuzunden eşimle aram kotu oluyor. Eşimin annesi diktator zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gun once beni arayıp sen aramadın benimde kontorum yok diyor. Dun arıyorum arada boyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim oyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş gecenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hic kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip oyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Cocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkac kez ima etti. Yani surekli her konuda hayatımızın icinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi acıklamak istemiyorum. Surekli gozleri ustumuzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gozu ustunde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Bir turlu anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye mudahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?