Arkadaşlar merhaba,
Cok sevdiğim eşimle bir boşanma surecindeyiz. Ocak ayında ayrıldık ve şubata kadar onu bekledim. Ama ne bir ilgi gorebildim, ne de ona attığım adımlarımın karşılığını... En sonunda ben de boşanmayı kabul edip bir avukatla kendisini arattım. O zamandan beri turlu hakaretler bana ve aileme edildi. Normalde hic bir şey istemiyorken, bu hakaretler sonucu, eşimin cirkin davranışları ve başka kadınlarıyla olmasından dolayı tazminat ve nafaka talep ettim. Bu surecte de psikiyatr ve psikologla goruşuyor, ilac kullanıyorum. Tam iyi oluyorum eşim yine bir şeyler yapıyor ve ben yine ağır depresyonlardayım. Anlaşmalı olarak boşanmaya yanaşmadığı icin mart ayında cekişmeli boşanma davasını actım. Size sorum şu olacak ki. Onun bana karşı kotu davranışlarının, hakaretlerinin hepsinin kanıtları yazışmaları var. Aiileme ettiği hakaretlerin de yazışmaları var. Ayrıca beni evi terk etmeye zorlayıp ertesi gun evin kilidini değiştirerek eve girmemi de engelledi. Actığımız bu davada ekonomik durumlar tam netleşmediği icin henuz nafaka alamıyorum ama zor bir durumdayım. Sizce nafaka ne kadar alabilirim? Kendisinin bana yonelttiği suclamalar ise temizlik yapmadığıma yemek yapmadığıma dair ancak bunlarla ilgili suruyle yazışma ve şahitler var. Bir de son sorum ( lutfen bunu sorduğum icin bu kardeşinize kızmayın) ben hala ozluyor ve uzuluyorum, hala seviyorum ne yazık ki.... Kalbimi iyileştirecek onerileriniz olur mu? Kalbimi nasıl kurtarabilirim ?